IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
lananai, sem hotla sama popravit pa mi neko napako javlja. Ko boš naslednjič popravljala, to bo moj drugi
Jst ta seznam razumeme kot - 2. nosečnost, 1 otrok (do zdaj).
Zato pri meni piše 1. nosečnost, 0 otrok.
A ni tko?
Drugače sva pa z mojim včeraj kupila prvo stvar za dojenčka - previjalno podlogo.

Sej vem, da je še ogromno časa, ampak moj pravi, da bo na komodi, ki jo imava doma, naredil leseno previjalno ploščo - zato pa rabi mere previjalne podloge. In sva jo kar kupila. Meni je tko lepa, da jo kar gledam, je sploh še nisva pospravila.
Tudi vozičke sva šla pogledat in so kar konkretne cene za to, kar bi midva hotela - okrog 500€ (vsaj v Rutarju). Imela bi pa en voziček za vse (košara + sedež) pa močna napihljiva kolesa s fajn vzmetenjem. Zaradi takih koles se po moje konkretno zviša cena, ampak jih rabiva, ker živiva na vasi, tko da bo dosti vožnje po makadamu in travi. Pa tudi ne bi rada kupovala novega vozička za vsakega otroka. Gledala sva pa voziček avstrijske firme Hico, model Winner (sem prvič slišala). Tiste, ki že imate otroke, kake vozičke ste imele in kako so se obnesli? Bodo zdržali tudi za novega dojenčka?
Jst mojega tudi včasih za hec pokličem tati, on pa mene mami.