No pri men se je vse začel že iz četrtka 4ga na petek 5ga. Sem mela že popadke, sam sem vedla da to še ni to. V petek sem jih mela tud čez dan sam ne tok pogosto. Ponoči na soboto pa so bli kar na 5-10 min, tko da sva tm okol 4h letela v P. Tm v sprejemni me je pregledala in rekla da sem odprta šele 1,5 cm in da to še niso tapravi popadki, da bo še bolel ko
. Tko da sva bla tm ob ene 6h že doma. Pol pa se je začel, popadki so ful bolel, sam niso bli redni, tko eno uro na 5mi, pol pa 20min nobenga. Tko da se dejansko še cel dan prežvela s temi popadki. Pol v nedeljo ob ene 6h zutri pa sem znorela in rekla mojmu da greva v P in da ne grem dam. Prideva tja, 4cm odprta in mi una v sprejemni spet ful nesramno reče da to še ne bo kmal, da bo še neki časa trajal. Me pošljejo gor na pregled, klistir in britje. Ob ene 10h sva z mojim prispela v porodno. Neki časa čakamo pa pride dr. pušenjak in mi predre. Pol se je pa začela akcija, bolel ko
. Babca mi da infuzijo, ker sem mela še vročino in neki proti bolečinam. Pol smo bli pa zadeti, sam ne prov dolg. Tm ob ene 12h sem bla odprta 9cm in me babca ful tolaž da gre tok hitr, še mal pa bom rodila. Pol so se pa začele komplikacije, tamau se ni in ni hotu spustit. Prevelko glavco je mel zame. Babce so se trudle, pa se mi obešale na trebuh, jaz nisem mogla tud dihat več ne, čist sem obupala, rekla sem da naj ga nekak ven potegnejo da jaz ne morm več. Pol so šli pa po dr. pušenjaka in je ugotovu da najbolj da mi naredijo vakum. No in pol je čez 3popadki tamau bil uzuni. Vmes so valda mojga poslal ven in je bil tud vesel ker zraven mene itak ni mogu bit (je blo tm okol 10 ljudi okol mene) pa še gledat ni mogu kaj mi delajo. Pol so ga pa iskal da je popkovino prerezu. K je not prišel je bil že tok objokan, ga še nisem vidla tazga, mal od strahu mal od sreče. Mene so pol še zašil (5notranjih in 1zunanji), pol smo se pa že crklal.
Mal je blo pol težko v P, ker se nisem mogla tok gibat, ampak zdej doma je vse drugač.
No upam da ste vsaj mal razumele, sem tok čudn pisala. Sam tko na kratko je blo to to.