cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!

clock-img

15.09.2008, 22:07

clock-img

amor real

pencil-img

939

ciao, user posted image

Kako lepo, da imaš dovolj "materiala", da Jaka ne bo lačen user posted image

clock-img

15.09.2008, 22:08

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

babe ... pa ve še meni zdaj ne verjamete...... ta mesec zamuja..... kolikokrat še vam moram povedat...user posted image

Ma sej verjamem....... samo mislim, da sem že zadosti čez rok.... pa ne samo jst.... user posted image

clock-img

15.09.2008, 22:09

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst imam jutri CTG in pol grem še k ginekologinji.... ma kaj zdej mi bo vsakič prste vtikala v češpo?

...meni je gin. na vsakem pregledu do konca nosečnosti vtikal prste user posted image ....mogoče pa je zato bla prej akcija pri nasuser posted image

clock-img

15.09.2008, 22:09

clock-img

amor real

pencil-img

939

Ti, Lara moraš lepo mene počakat, tako ne bom rabla nadstandardne sobe, ker večji nadstandard, kot, da smo tam skupaj ga skoraj ni user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 22:12

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Ti, Lara moraš lepo mene počakat, tako ne bom rabla nadstandardne sobe, ker večji nadstandard, kot, da smo tam skupaj ga skoraj ni user posted image user posted image

Pa sej te čakam, oštja..... ti dovolim, da rodiš par dni prej.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 22:13

clock-img

amor real

pencil-img

939

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 22:13

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...meni je gin. na vsakem pregledu do konca nosečnosti vtikal prste user posted image ....mogoče pa je zato bla prej akcija pri nasuser posted image

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaj?! Mene je prvič slekla, ko sem bla dva dni čez rok...

clock-img

15.09.2008, 22:15

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

očitno je boom pred in po luni, tako, da vas kmalu čaka akcija.

ja sej je tko... tko pravi ena medicinska sestra ki dela v porodnišnici že 20 let. nikoli ni na luno boom ampak kkšn dan prej in pol... tko da jutri bo pa akcijauser posted image

clock-img

15.09.2008, 22:16

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

lana luna naj ti bo, če res nisi imela neta user posted image user posted image

oblubm da ga nism mela...user posted image

clock-img

15.09.2008, 22:18

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

Jaz se javim za jutri!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 22:19

clock-img

tia

pencil-img

969

mi lahko katera pomaga ,kaj vse ste dale v torbo za v P.?

Prosim pomajajte mi,kaj naj dam v torbo??

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

15.09.2008, 22:20

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

no jest grem zdj ajat, ker mam zdj računalnik naseljen zraven spalnice moje taščice in tasta, pa je vmes ena boga lesena stena in sta šla že spat, zdj pa morm nehat tipkat, da nam kšnga zmotla pol bo pa user posted image u bajt...

zdj se grem dol k lubiju stiskat...

pa spet me neki špika...

clock-img

15.09.2008, 22:20

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

IZVIRNO SPOROČILO: tia

to bi tut jest rada vedla...

clock-img

15.09.2008, 22:23

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

sam še neki morm povedat. včer zvečer ko sva z dragim uživala v svojem novem stanovanju in razvrščala cotike za otročka, me je dol neki ful čudno špiknlo (tko me do zdj še ni)... in me je eno minutko držalo in sem že mislna da je to prvi pravi popadek... pa vam morm rečt da sem se kr blaženo počutilauser posted image user posted image user posted image ... sem mislna da gremo že po štručko v P. ampak očitno bomo še malo mogli počakatuser posted image ...

no zdj pa res nočko....

clock-img

15.09.2008, 22:26

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: tia

Vse, kar rabiš za osebno higieno.... kremo za roke, kremo za ustnice, kremo za telo, deodorant, lak za lase, manikir za nohte... ... pač vse, kar rabim vsak dan..... mam tudi puder, maskaro in črn svinčnik... user posted image user posted image Pol... nekaj hlačk za enkratno uporabo, nekaj svojih vložkov... nogavičke, blazince za dojenje... materinsko, zdravstveno.... dve flaški vode, multivitamine.... krokse.... bi vzela mp3, ma ne najdem polnilca.....

clock-img

15.09.2008, 22:28

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Jaz se javim za jutri!

user posted image user posted image user posted image

Ok, zmenjeno.... user posted image

clock-img

15.09.2008, 22:36

clock-img

tia

pencil-img

969

Hvala,Lana!

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

15.09.2008, 22:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Evo se je spet začelo..... že tri dni ob tej uri me začnejo matrat eni krči..... in to traja ene štiri ure in pol neha... približno kot otrdevanje trebuha, samo bolj močno in čez cel trebuh - ne samo spodaj.... user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 22:56

clock-img

amor real

pencil-img

939

Lara, kuraja do kraja!

Grem jaz na kavč gledat famose do konca potem pa pod piumin, končno je ohladilo user posted image

nočkooooooooooooooooooooo

clock-img

15.09.2008, 23:00

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Nočko..... ma kaj boš pa pozimi dala na pojslo, če maš že zdej piumin? user posted image user posted image user posted image
Si ku moj dragi.... ima piumin do konc maja in septembra ga da že nazaj.... pozimi pa še enih šest dek čez..... user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 23:17

clock-img

AinB

pencil-img

903

Hojla bejbe!

Jaz sem ponovno nazaj. Niso me hoteli v P user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem že cel teden čez rok user posted image .
Naredili so mi CTG, UZ, pregled in via domov. Naš malček je med UZ tako norel, da spolh ni mogla G zmeriti pretoka krvi v popkovini. Klicala je starejšo kolegico, da ji pomaga, pa tudi njej ni šlo. Režale smo se ko nore. Skratka, vse je v najlepšem redu, se pač še ne odpiram oz. samo 1 cm. V sredo zjutraj grem ponovno, da mi sprožijo porod.

clock-img

15.09.2008, 23:19

clock-img

AinB

pencil-img

903

U, pozabila sem napisati, da so mi rekle, da moram ta dva dni veliko po štengah hodit, pa fajn user posted image user posted image user posted image . user posted image

clock-img

15.09.2008, 23:24

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma jst ne razumem, zakaj sprožajo, če je z bebico in mamico vse v redu? user posted image

clock-img

15.09.2008, 23:56

clock-img

AinB

pencil-img

903

user posted image
Pojma nimam.
Upam, da bo akcija sama od sebe.

clock-img

15.09.2008, 23:59

clock-img

AinB

pencil-img

903

Mene pa neki zanima - a je tudi vas pri vaginalnem pregledu bolelo ali je šlo samo za neprijeten občutek? Mene je danes prvič vaginalno pregledala in bolelo je ko user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem