cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!

clock-img

31.08.2008, 22:04

clock-img

amor real

pencil-img

939

ja, itak user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2008, 22:04

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

punce, prosim za pomoč user posted image  Jaz sem malček blond, lahko mi odgovorite tudi na zasebno.

user posted image mi je poslala na zasebno geslo za pogledat slikice, ampak meni, ko kliknem na njen nick name mi napiše, ČLAN NE ŽELI RAZKRITI SVOJEGA PROFILA. Kako pridete do slikic user posted image  oz. do albumauser posted image

ne klikaj na nick ampak na user posted image pod njenim postom pa bo šlo.

clock-img

31.08.2008, 22:08

clock-img

amor real

pencil-img

939

Ja, Jaka je tudi ful luškan, držim pesti, da prideta skupaj z mamico čimprej domov user posted image

clock-img

31.08.2008, 22:09

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Aha, amor real vidim, da že veš.

Ja strij, se pa res otepam-zaenkrat. Mam pa kar hude na ledvenem delu, na prsih, stegnih ampak te so še iz pubertete. Drugač sem pa včeraj gledala slike z morja izpred 4 let in sem se odločila, da nočem prej ponovno zanosit, dokler ne pridem spet na tiste kile. Sem se od takrat pa do zanositve zredila skoraj 20 kg.user posted image  Edino moj me je "potolažil"-je eno izmed mojih slik v kopalkah pokomentiral: A taki dve rozini si imela prej!? Očitno se je navadil na novi dekolte!user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 31.8.2008 22:10:27 >

clock-img

31.08.2008, 22:14

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Danes sem malček , ker sem navajena, da brca 100 na uro, danes sem sicer naštela 10 gibov, ampak se nekam bolj leno premika. Upam, da je vse o.k.

...tako težavo sem jaz imela v četrtek in petek...komi 10 brcikuser posted image .....drugače je bolj aktiven....danes je pa ok....

clock-img

31.08.2008, 22:16

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Edino moj me je "potolažil"-je eno izmed mojih slik v kopalkah pokomentiral: A taki dve rozini si imela prej!? Očitno se je navadil na novi dekolte!

...sam da je tvoj dragi zadovoljenuser posted image ...

clock-img

31.08.2008, 22:16

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image

clock-img

31.08.2008, 22:18

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Edino moj me je "potolažil"-je eno izmed mojih slik v kopalkah pokomentiral: A taki dve rozini si imela prej!? Očitno se je navadil na novi dekolte!

...sam da je tvoj dragi zadovoljenuser posted image ...

Pa tud če mam rit ko vogal od banke, ne? Važno da so zizike!user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2008, 22:19

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Saraya user posted image user posted image user posted image !

Pozdravljena nazaj! Vidim, da ostajaš ista stara! Je šel očka danes na tekmo-saj je imel danes to v planu, ne?

clock-img

31.08.2008, 22:20

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Punce, mislim da se bom kar k vam preselila, ker postaja očitno da ne bom avgustovka. user posted image

Sicer sem še vedno na vašem seznamu, čeprav mi je G prestavil PDP iz 4.9 na 27.8. in sem se javljala pri avgustovkah. Vse bolj izgleda, da je moj prvi PDP 4.9. bil bolj pravilen, kot pa tisti avgusta.

Tako, da bom še malo vam težila, dokler ne rodim. Saj imate še kaj prostora zame? user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

31.08.2008, 22:22

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Mene je pa včeraj zvečer vsekalo v križu (vidiš, Kahlo, zdaj pa mam k sem se z najinih dedov norca delalauser posted image ). Ponoči se nisem mogla nikakor obračat, zjutraj mi je pa moj pomagal vstat, pa še na posteljico (še dobro, da je že pripravljena) sem se mogla fejst opret. Pol sm šla pa sklonjena do kopalnice in si kleče umila zobe, ker se nisem mogla držat nad umivalnikom.

A mislte, da je to slučajno al ma kaj veze s popadki?

clock-img

31.08.2008, 22:24

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Tako, da bom še malo vam težila, dokler ne rodim. Saj imate še kaj prostora zame?

Ti, lisica, ti! Maš dvojno državljanstvo, kaj?user posted image user posted image user posted image

seveda lahko čvekaš z nami!

clock-img

31.08.2008, 22:29

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Punce, mislim da se bom kar k vam preselila, ker postaja očitno da ne bom avgustovka. user posted image

welcome.................. user posted image

pa čestitke...............že tretja štručka prihaja................user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 31.8.2008 22:32:46 >

clock-img

31.08.2008, 22:31

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Ma ful jih je, ki sploh ne sodelujejo na tej temi.... pa kr neki, ki niti PDP niso sporočile.... jst bi te kr vse pobrisala.... tudi zato, da se seznam malo skrči.... pa baby angels bi dala kr vse enega za drugim.... user posted image

sm jz tud tuhtala.............pa se mi zdi najbolj fer, da počakamo do konca septembra, da vidmo katera se bo še javila, pa potem zbrišemo tiste, za katere ni podatkov. meni je to najbolj fer. kaj pravite???

sej se bomo šele takrat selile na forum Dojenček, bomo počakale na ostale, ali kako je s tem??? user posted image user posted image

clock-img

31.08.2008, 22:33

clock-img

morango

pencil-img

478

user posted image , tvoj Jaka je pa tako lep dojenček, sva ga z mojim user posted image  občudovala in zdaj res komaj čakava, da še najino bitjece ugledava.

In super, da napredujeta z dojenjem. Srečno in čim prej pridita domovuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2008, 22:35

clock-img

morango

pencil-img

478

emi* - tvoja Ines je tudi prava mala zvezdica.

Saraya - dobrodošla nazaj. Te manjka tu, veš.

Kako lepe lušte delate nam, ki smo tik pred tem, da gremo v P. user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2008, 22:36

clock-img

ključek

pencil-img

9047

evo, mislm da bojo od zdaj naprej sami mali septembrčki in male septembrke....................user posted image ...............če ni glih katera v P................

clock-img

31.08.2008, 22:37

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

evo, mislm da bojo od zdaj naprej sami mali septembrčki in male septembrke....................user posted image ...............če ni glih katera v P................

Jaaaaa! Čez eno uro in pol bo že september!user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2008, 22:37

clock-img

morango

pencil-img

478

pa čestitke...............že tretja štručka prihaja................

Čigava štručka pa, Me to you?

Dobrodošla, Anckabancka. user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2008, 22:39

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pa baby angels bi dala kr vse enega za drugim....

kako to mislš - vse enega za drugim??? jz bi to pustila tako kot je, ker so pač ene na žalost prekmalu zapustile naše čvekanje...........user posted image ..........za spominček na njihove user posted image

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Punce, mislim da se bom kar k vam preselila, ker postaja očitno da ne bom avgustovka.

Ma samo ti pridi..... user posted image user posted image user posted image Avgustovke zdej itak nimajo časa za klepet.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Čigava štručka pa, Me to you?

od "tanove" septembrke..............anckebancke..........user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 31.8.2008 22:40:37 >

clock-img

31.08.2008, 22:42

clock-img

morango

pencil-img

478

Jaz sem pa iz dneva v dan bolj okorna, da ne govorim o tem, da se po pojstli obračam kot kaka stara mama.
Pa buši je tud vsak dan večji. Do začetka 9. meseca sem pridelala 4 kg, zdaj v zadnjem mescu pa 2. In zadnji teden imam nor apetit. Bi non stop jedla.

clock-img

31.08.2008, 22:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

sm jz tud tuhtala.............pa se mi zdi najbolj fer, da počakamo do konca septembra, da vidmo katera se bo še javila, pa potem zbrišemo tiste, za katere ni podatkov. meni je to najbolj fer. kaj pravite???

sej se bomo šele takrat selile na forum Dojenček, bomo počakale na ostale, ali kako je s tem???

OK.... user posted image

Ma ne, dejmo se počakat.... vsaj tiste, ki redno tle kvačkamo.... kaku bi zgledalo, da se vse, ki so že rodile preselijo tja? No, pravzaprav..... jst bi se selila sem in tja.... user posted image user posted image user posted image Sploh pa že zdej sodulujem tam na dveh temah.... user posted image user posted image

clock-img

31.08.2008, 22:44

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Ma ne, dejmo se počakat....

jaz tud upam, da se bomo..............user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem