Zdravo punce. Glede tašč vas popolnoma razumem. Tudi moja to tak, ono tak, to sem jaz tak, to moraš tak. Vam povem, da je imam vrh glave. Najbolj sem srečna, ko smo sami trije. Glede obiskov v bolnišnici je pa res fajn, da jih je čimmanj. Boste videli, no saj pri meni je bilo tako, razen mojega nisem nobenega pogrešala. No če bi imela otročka bi njega tudi, pa ne misliti, da ne maram staršev, ampak res nisem nobenega pogrešala. Punca, ki je ležala z mano v sobi je imela od pet do deset obiskov na dan, pa se ne hecam, resno. To je bil polom. Sem dojila so prišli neki ljudje, sva podirale kupčka je spet nekdo prišel, sva zaspali so blebetali v prazno in se smejali ful na glas, vmes je pa še smrčala za ****i. Ne vem, če sem spala petnajst ur v šestih dneh. Kar se mene tiče bi morali biti strogo prepovedani obiski v porodnišnici, razen staršev, partnerja in otroka. Pa res strogo prepovedani. Zdaj se bodo pa še doma začeli, tak da bom lahko prihodnji mesec stregla razne goste.
Nič grem malo počivati. Držim pesti za vse vas, da bo čimprej im čimmanj boleče, ter da cartate svoje bavceke, kot mojo Lano jaz. Mimogrede naša pupa je pridna, zelo, zelo pridna.