writing-img

RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!

clock-img

08.09.2008, 20:33

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Babe,mi je uspelo ene par slikic dat v album od Mariseuser posted image
Madonca,spet mi je zaspala,jo moram it zbudit.user posted image

Pošlješ geslo... prosim... user posted image

clock-img

08.09.2008, 20:35

clock-img

amor real

pencil-img

939

GLORIA user posted image

clock-img

08.09.2008, 20:36

clock-img

amor real

pencil-img

939

Saraya jaz bi tudi geslo, da lahko tvoj zakladek vidim

clock-img

08.09.2008, 20:43

clock-img

bark

pencil-img

335

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Magari... zdej grem pod tuš.... mal si bom probala še pobrit spodnji štuk.... pa nohte si namažem..... pol lahko gremo - in pol se bom zbudila.... user posted image

Lara vidim,da imava obe isti plan.Se vidi,da si obe želiva akcije na 9.9.
.............sam,ko ni vse od naju odvisenuser posted image

clock-img

08.09.2008, 20:43

clock-img

bark

pencil-img

335

Katerega v mesecu nakazujejo od CSD za porodniško?

clock-img

08.09.2008, 20:44

clock-img

amor real

pencil-img

939

menda 15.

clock-img

08.09.2008, 20:44

clock-img

bark

pencil-img

335

Aja Lara, jst sem mojmu dala za prebrat še kaj piše za 40 teden, za očkeuser posted image user posted image ....Sem rekla,da zdej je pa on na poteziuser posted image

clock-img

08.09.2008, 20:46

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: bark

Katerega v mesecu nakazujejo od CSD za porodniško?

Matr, kok cajta rabijo za nakazat dva souda.... če mi 15. nakažejo bo mesc pa pol mimo, od kar sem vlogo dala.... buuu

clock-img

08.09.2008, 20:47

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: bark

Aja Lara, jst sem mojmu dala za prebrat še kaj piše za 40 teden, za očkeuser posted image user posted image ....Sem rekla,da zdej je pa on na poteziuser posted image

Pobožne želje...... user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2008, 20:59

clock-img

leda

pencil-img

1480

vem, vem. sej ne da skrivam, ampak teli seznami so še ena stvar poleg ringarajinega diskurza, k mi glih ne ležijo. tko da sicer z veseljem občasno sodelujem, ampak izbrano:) rok mam sicer 22.

clock-img

08.09.2008, 21:00

clock-img

leda

pencil-img

1480

ops sori. pa s citiranjem se tut ne ukvarjam, tko da zgornji post je bil odgovor na metino ugotovitev, da me ni na rokovnem seznamu...

clock-img

08.09.2008, 21:04

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Punce hvala za vse čestitke. Ja vem, pozabila sem napisat datum poroda. Rodila sem 4.9. -na rok ki mi ga je G najprej postavil in je očitno najbolj točen.

Vam bom še sem prilepila kratko poročilo, ki sem ga objavila na forumu "rodili smo".

Res smo dočakali našega tretjega fantiča - Jakoba. Njegove mere so kar lepe: 3680g, 51 cm. Je priden jedec in veliko spi. Bratca aljaž in Gašper sta ga krasno sprejela, sploh starejši Aljaž. Bi ga kar božal in lupčkal pa vse ga zanima okrog Jakoba... Gašper pa je malo zgubljen ampak ga naš dojenček tudi blazno zanima.

Rodili smo hitro. Zjutraj so me po pregledu (8 dni po roku) kar obdržali v porodnišnici, ker sem bila že 3 cm odprta. Ob 12.15h so mi predrli mehur in začeli so se moji popadki, ki so se počasi stopnjevali. Malo pred tretjo so mi dodali še umetne in potem je bilo ekspresno hitro, saj je ob 15.21 Jakob že zajokal. Najbolj sem bila vesela, ker spet nisem bila šivana, kljub temu, da je imel obseg glavice 35,5 cm.
Včeraj sva bila z našim novim članom že doma in zdaj se veselo crkljamo.

Punce vam povem, da se splača dati skoz vso nosečnost, porod, ker potem dobiš najlepše darilo. Čeprav je že moj tretji otrok se ga vseeno ne morem nagleda in nacrkljat. Res je cukrček.

user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

08.09.2008, 21:04

clock-img

amor real

pencil-img

939

SARAYA, bravo mami in bravo oči, res čudovit zakladek user posted image

clock-img

08.09.2008, 21:05

clock-img

amor real

pencil-img

939

anckabancka user posted image

clock-img

08.09.2008, 21:11

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Babe,mi je uspelo ene par slikic dat v album od Mariseuser posted image
Madonca,spet mi je zaspala,jo moram it zbudit.user posted image

Joj, pikica mala...... user posted image user posted image user posted image Hvalaaa!

clock-img

08.09.2008, 21:36

clock-img

meta21

pencil-img

4980

vem, vem. sej ne da skrivam, ampak teli seznami so še ena stvar poleg ringarajinega diskurza, k mi glih ne ležijo. tko da sicer z veseljem občasno sodelujem, ampak izbrano:) rok mam sicer 22.

ops sori. pa s citiranjem se tut ne ukvarjam, tko da zgornji post je bil odgovor na metino ugotovitev, da me ni na rokovnem seznamu...

Ni panike. Saj ni treba da si gor, če nočeš. Jaz samo včasih, ko katera kaj takega napiše (ti si prej rekla, da is 2 tedna pred rokom) malo pokukam na seznam. Če bi pa rada bla gor, pa napiši. Te bom jaz prilimalauser posted image

clock-img

08.09.2008, 21:39

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Anckabancka, kak mi lušte delaš. Jaz bi tud!!!! Lušn dojenček in kul frizurca!user posted image

clock-img

08.09.2008, 21:42

clock-img

tia

pencil-img

969

Glede mleka 3,5 to je eno od močnejših zato,pač to mleko,če pa je alpsko ali pomursko oz. bilo katero pa se odločate same,mi non - stop pijemo alpsko,pa čeprav smo v Prekmurju doma.

Gloria go,go,go,da boš čimprej imela svojo user posted image  pri sebi v naročju.

Saraya tudi jaz bi geslo, plis.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

08.09.2008, 21:46

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Jaz sem se pa zdaj stuširala in namastilauser posted image , zrihtala spodnji štuk in se z malim zmenla, da se v roku odmah izseli. Zdaj bomo pa vidli kolk mam avtoritete!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2008, 21:47

clock-img

tia

pencil-img

969

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz sem se pa zdaj stuširala in namastilauser posted image , zrihtala spodnji štuk in se z malim zmenla, da se v roku odmah izseli. Zdaj bomo pa vidli kolk mam avtoritete!user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti ,da bi te mali poslušal,user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

08.09.2008, 21:52

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Želim ti ,da bi te mali poslušal, .

Hvala, ampak se bojim, da bo kar ostalo pri željah. Vsaj v naslednjih 24 urah.user posted image

clock-img

08.09.2008, 21:55

clock-img

tia

pencil-img

969

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Želim ti ,da bi te mali poslušal, .

Hvala, ampak se bojim, da bo kar ostalo pri željah. Vsaj v naslednjih 24 urah.user posted image

Pusti se presenetiti.

clock-img

08.09.2008, 21:58

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Grem počasi... Da bo prej jutri ...
user posted image

clock-img

08.09.2008, 22:03

clock-img

tia

pencil-img

969

Nočka,pa naj se ti želja uresniči.

clock-img

08.09.2008, 23:32

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D

Hvala, coko. Mislim, da so nekaj podobnega tudi nam povedali v MŠ, patronažna pa je malo bolj komplicirala glede tega. Še najbolj pa se mi je zdelo smešno, ko so nas v MŠ učili, da je treba dojko pristavljat s C prijemom in ne s škarjastim, pol pa v zdavstvenem domu vidim, da svetujejo škarjastega izvajat, C pa ne. user posted image  Tolko takih kontradiktornih informacij dajejo, da je kar groza...

babike... ne se tolko s tem obremenjevat...

..jaz nimam pojma kaj je to C prijem, kaj je to škarjasti prijem...pa tako prvič kot sedaj dojim.....    tisti grif tako ali tako pol sam osvojiš.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem