cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke 2008 - 4. del

clock-img

27.08.2008, 10:43

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

emi - a nam boš pokazala kako slikco svoje princeske ?

clock-img

27.08.2008, 10:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.08.2008, 10:48

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

... kaka tehnika pa je to

http://www.theta-healing.si/

uuuuuuuu.. to bi pa bilo neki zame............. ko si znam tko fajn zakomplicirat življenje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zanimivo branje, ne?user posted image

clock-img

27.08.2008, 10:49

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Grem na pijačo z eno znanko in njeno 3 mesečno deklico - Anejouser posted image user posted image

clock-img

27.08.2008, 10:52

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Grem na pijačo z eno znanko in njeno 3 mesečno deklico - Anejo

uživaj user posted image

clock-img

27.08.2008, 11:01

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

babe hitro eno pomoč ......ti oblati za lazanjo se verjetno kuhajo kak 4 do 5 minut več ne ha?!?!?.....mater sem kupla tako škatlo da sam v italjanščini in francoščini piše.....popozdišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lara....se moram potrudit, da ne bo kje tašča okrog jamrala da si je njen sinek bogi...plus tega mora bit moja lasanja bolša od njene......pa pikauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2008, 11:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz tud na brzino pod tuš,pol pa malo naokoliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.08.2008, 11:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čau bau,tačasuser posted image

clock-img

27.08.2008, 11:12

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

babe hitro eno pomoč ......ti oblati za lazanjo se verjetno kuhajo kak 4 do 5 minut več ne ha?!?!?.....mater sem kupla tako škatlo da sam v italjanščini in francoščini piše.....popozdiš

pač tko nekje da so mehki........... js ne delam več lazanje s temi oblati, ker se mi vsi lomijo.... vzmem kar navadne široke rezance in jih skuham... jih odcejene v posodi zmešam z bešamelom, pol pa samo nalagam plasti.. je bolj na easy.... že s tem se maš za zafrkavat.... s temi oblati pa so, vsaj moje lazanje, bile vedno katastrofa... vsaj po videzu ..

clock-img

27.08.2008, 11:21

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ti oblati za lazanjo

jaz pa kupm kr une, k jih sam zlagaš v posodo, čez omako in daš pečt..............njami. od barile so ti lističi, k jih jz kupim, taka modra škatla.................in morš sam pazit, da je omaka po celem  lističu, da se lepo speče....................njami................jz bi tud lazanjo.......................user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2008, 11:27

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

jaz pa kupm kr une, k jih sam zlagaš v posodo, čez omako in daš pečt..............

a taki tud obstajajo, ko jih ni treba prej skuhat al kaj??

clock-img

27.08.2008, 11:48

clock-img

ključek

pencil-img

9047

a taki tud obstajajo, ko jih ni treba prej skuhat al kaj??

user posted image

http://www.barillaus.com/Home/Pages/Barilla-OvenReadyLasagnePasta.aspx

clock-img

27.08.2008, 11:51

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

lara....se moram potrudit, da ne bo kje tašča okrog jamrala da si je njen sinek bogi...plus tega mora bit moja lasanja bolša od njene......pa pikauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jst nimam pojma, kaki oblati..... poznam samo oblate za torto....
Ku pa delam pastičo kupim tako testo, ki ga ni treba kuhat...

clock-img

27.08.2008, 11:52

clock-img

alysa

pencil-img

618

pf, user posted image user posted image user posted image  za Lano.

clock-img

27.08.2008, 11:54

clock-img

alysa

pencil-img

618

plus tega mora bit moja lasanja bolša od njene......pa pika

user posted image user posted image user posted image  ... sej bo boljša kot njena ... user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2008, 11:54

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Mi tudi ne kuhamo teh ploščic za lazanjo prej.

Moraš edino pazit, da je omaka sočna, se od tega napije med peko.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

27.08.2008, 12:30

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

KUL........... nisem vedela, da taki oblati sploh obstajajo.... js sem vedno user posted image  user posted image  zraven, ko sem jih kuhala, pol pa so se mi skupaj sprimli, pa strgali ko sem jih hotla narazen dobit... grrrrrrrrrrrrr.... tak da sem zdj kr na široke rezance prešaltala... je čist ok, pa dost bolj simpl.......... v želodcu se itak vse zmeša user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

27.08.2008, 12:31

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

........... in ko smo že glih pri hrani.... bo čas, da gremo kuhat..........
danes bom naredila zapečene torteline, pa meso in solato...

mnami........... sem že kr lačna user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

27.08.2008, 12:42

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Nam danes ni treba kuhat... no itak nam nikoli ni treba.... user posted image user posted image No, ampak danes imamo hrano, ki je ostala od včeraj..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

clock-img

27.08.2008, 12:44

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Nam danes ni treba kuhat... no itak nam nikoli ni treba.... No, ampak danes imamo hrano, ki je ostala od včeraj..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image

clock-img

27.08.2008, 12:51

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Oj vi, ki ste naročale pri Recinku.... ma kdaj ste pa plačale? Nam je reku, da dobi robo prvi teden v septembru, na email sem dobila obvestilo o naročilu in da me bojo kontaktirali... zdej pa ne vem, če me bojo kontaktirali še enkrat, glede na to, da smo jih že mi klicali..... zdej sem hotla kr plačat pa nikjer TRR-ja... user posted image

clock-img

27.08.2008, 12:57

clock-img

onina

pencil-img

336

Po dolgem, dolgem času spet pišem. Imam ta mesec sina doma v varstvu in ni šans, da najdem čas še za ta forum...no, zdajle spi, pa sem rekla, da pridem malce pokukat kako ste kaj in vidim, da že pridno rojevate! Čestitke vsem novopečenim mamicam!!!! user posted image user posted image user posted image

No, meni so rok prestavili iz sicer iz 17.9. na 23.9., tako da imam še čas, da sina uvajam v vrtec in pripravim stvari za našega novega člana Matica. Trenutno se sicer ubadam z vprašanjem, kako bomo sfolgali z dvema, saj starejši (Gašper) prehaja počasi v fazo male trmice - star je 19 mesecev...upam, da bom obdržala mirne živce - tok, tok.

clock-img

27.08.2008, 12:59

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Oj vi, ki ste naročale pri Recinku.... ma kdaj ste pa plačale? Nam je reku, da dobi robo prvi teden v septembru, na email sem dobila obvestilo o naročilu in da me bojo kontaktirali... zdej pa ne vem, če me bojo kontaktirali še enkrat, glede na to, da smo jih že mi klicali..... zdej sem hotla kr plačat pa nikjer TRR-ja... user posted image

....mene je obvestil po mejlu da je poslano in da drug dan pričakujem dostavo....plačala sem pa pri dostavi...

clock-img

27.08.2008, 13:00

clock-img

gloria

pencil-img

4900

me to you pf lahko daš na rodili smouser posted image

clock-img

27.08.2008, 13:04

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

me to you pf lahko daš na rodili smouser posted image

Boga Me to you... kok dela ima tle.... user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem