Arneja, lepo da se javljaš. V nedeljo 7.9., nas bo pa po moje več imelo na UZ. Če se ne motim, bom tudi jaz na tem, samo da bom jaz na GK LJ.
Mlinčka, jeh lepo da se javljaš? Pa saj veš kako je s slikami, moja domača mozzilla jih ne podpira (zato pa tudi druge fehtam, da mi lepijo Colina gor), v službi se pa nekako ne upam zezat, da ne bo moj šefe uletel, pa mu ti razloži zakaj imam jaz naenkrat Miliča čez cel ekran. Si pa res rekla, da boš klicala Miro danes, še Mlinček se je strinjal
WP, ti se kar zmeni z Miro, jaz lahko počakam za datum
M.L.B.K., torej si tudi ti nedeljska, saj bi rekla, da bomo primerjale rezultate, ampak jaz grem itak samo po pingvine. A za flekec sprašuješ? No meni se je naredil flek in še buška, ko mi je moj dajal tri doze menopurja v roke in ni mogel vse naenkrat spraviti pod kožo, ker imam na rokah bolj malo sala. Zato me je moral dvakrat pikniti. Potem pa mi je raje dajal inekcije v stegno, tam pa ni bilo flekov in oteklin.
Lara, kljub vsemu danes ne pretiravaj s pivcem, mogoče kakšna brez alko Bavaria, jaz jo imaž že v kevdru, jo bo počasi treba začeti piti.
Želvica, ti tudi šolska, bemti tuki gor je pa kar neki tršic.
Sonček33, ali si že kaj boljše volje, zjutraj ti ni bilo do sijanja, si se do sedaj že razsijala?
Žiči, kje si mi ti, kaj delaš, nekaj ti ni tukaj gor, a imaš totalno gužvo? (nick je namenoma narobe napisan, da te malo spomnim
).
Lučka25, dobro da je prvi dan že mimo., saj veš, korak po korak, pa bo lažje, pa vam bo bolj luštno.
Ok babe moje, zdaj pa jaz šibam z mojim
na sprehod/tek, zdaj trenirava za naslednje olimpijske igre, pa imam samo še 4 leta časa
moram pohiteti. Se tipkamo zvečer.
< Sporočilo je popravil mismis -- 1.9.2008 18:30:04 >