Bravo blanchy za jajčka. 7 je magična številka. V četrtek bodo nate čakali najlepši otroc.
Miška pa v nizkem štartu. Luštno, luštno. Si bla pridna sem videla in si mi napisala datum, ampak naš ne bi bil naš, če ne bi kaj zasračkal. Danes sva končno prišla do pravega datuma (vsaj upam
) in to ni 24.9. ampak 18. 9. Tole še popravi, ko boš spet harala po seznamu (pija tolk se mi je to dopadlo, da sem si kar sposodila
) pol dam pa mir.
T1979, če je reško zadovoljen, pol bo že ok.
Jejhata kajši, a ti boš pa že kar začela? Mater gre cajt. Pa saj prav. Drži se jutri na izpitu, bodo otroc zadovoljni, ker je mati tolk pridna.
O Arnejči, long time, no sea!
In kar gospa Gonal!? S čim si pa začarala spet reškota, da te je kar na koncesijo vrgel. Jaz sem našga že informirala, da mi bo moral dat jurja po tamalem. Oz. Rešu ga bo moral dat.
Hehe, želvi je pa najbolj luštne plavalce našla. Prav fejst so.
MLBK menda so normalni taki fleki. Men se je enkrat od stopke naredil, pa en teden ni hotel zginit. Ni bilo fajn, ampak kaj hujšga mi pa ni blo.
Opa, mlinčka se je javila. Sem pa glih hotla enga miliča najdit. Kaj mate to z Miro danes? Sem v petek malo sfalila to debato.
Lučka naj se otroc čimprej navadijo. Mi je pa superski tvoj avatar. Že konkuriraš blanch.
pija a tako? Zdaj ko si poročena pa kar po gospodinjskih delih? Kdaj bo pa kako pivo?
Zarja, če ne bo
si kar privošči. Drugač je pa miš dala dober nasvet. Jaz sem jo tud dobila po tistem petku.
Naše nosečke, pridno se javljajte, vas je lepo brati.
Lara...lepo opravi jutri. Čim manj boleče.
Mater, zdaj sem pa čisto uničena. Mislim, da mi je tale post vzel eno uro, pa še nisem vseh obdelala. Pozdrav še abri, dajimaji, gloriji, obema sončkoma, wp, orto, stijan, bozzo, pa mislim, da mi še ni ratalo vsega zajet. Bože mili, jaz sem v letih, spomin ni več takšen kot nekoč...