I`m back
.
Torej, s tistim hopa-cupa včeraj ni bilo nič, ker sem se na koncu usrala
. Sem se očitno samo nekaj frajerišila na forumu
.
Torej, zjutraj dragi izjavi, glede na to, da od napovedanih obupnih nalivov ni bilo zjutraj ne duha ne sluha, da bi on vseeno šel raje na neke igre, ki jih imajo v službi. In ker sem že velika punca, sem mu seveda dovolila
. Ampak pod pogojem, da vzamem obe pikici
. Ma, če vse ostale zmorejo, da pa ravno midva ne bi, ni res
? In je privolil
.
Se odpravim proti PO ob 7.10 in ker ni bilo nobenih zastojev sem bila tam že ob 7.50. Naročena pa ob 8.45
. In sem parkirala pred ZD in šla lepo peš do Spara. Sem bila itak tako žejna, da bi brez vode še umrla.
In ko sem prišla notri, je šel ven ravno en parčkek, ženska je bila v oranžni majčki - Dajčimajči, could that be you? Jaz sem imela Adidasovo temno turkizno majčko in temne kavbojke. Prav mislim? Sta bila pa nasmejana, tako da je moralo biti kar nekaj celic.
In potem pokukam v čakalnico in tam še trije pari, da se še usesti nisem mogla nikamor. In sem čakala in čakala zunaj. No, potem sta še dva prišla za ET, da smo na veliko klepetali in da je čas lepo minil.
No, zdaj pa tisti del z atom
. Pridem notri in najprej povem, da imam štunfke s sabo in on, saj počasi se boste pa naučila
. In da naj grem na stol, pa Žanči pokaže slikci najinih pikic in jaz, uau in Reško, sta čisto vam podobni
. Sem rekla, a sta raglasti
? In Žanči obelodani, da so se vse tri oplodile, da ti dve sta zelo lepi, da ena pa zaostaja v razvoju. In potem jaz Rešu, da če ve, kako dobro delo opravlja, da mora biti full vesel. In on, da je to nehvaležno delo, da bi on rad, da bi bile vse vesele, pa žal ne gre. Sem rekla, da mora biti pa zelo vesel, ko ga katera pokliče in pove, da je plusek zagledala. In je rekel, da me sploh ne vemo, ampak da je on verjetno še bolj vesel od nas
. Ma, ga bi kar objela v tistem trenutku
. In sem dodala, da bi jaz to z veseljem počela, ali bila vsaj embriologinja. In me je vprašal, kaj sem po izobrazbi in poklice - bi me ata po mojem še za sodelavko vzel, če bi imela bolj primerno izobrazbo
. Pa rekel je, da moramo biti čimbolj mirne, sicer gre vse narobe. Sem rekla, da sem tale postopek čisto umirjena
. In sem res. Kakor sem imela na začetku krizo, je šlo potem vse lepo
.
No, malo se je mučil s transferjem, ker sem vsa zabrazgotinjena, ampak na koncu je le oblelodanil, da imam oba notri
. Me pa niti vprašal ni ali bi enega ali dva, jaz pa tudi nisem nič rekla, da je naš nekaj sanjal najprej, da bi samo enega.
In greva za mizico in jaz, da tisto je bil pa njegov sin v četretek. Pa on, da je tale danes njegov sin. Tako da se opravičujem vsem puncam, ki sem jih zavajala. Pija, tebi še sploh
. Tisto zadnjič je bil Čedo, Žanko je pa tak suhec s temnimi lasmi. In sem rekla Rešu, da če ni še eden temen, da sem mislila, da je tisto Čedo in on, da Čedo je tisti, ki je brez las
. No, sem rekla, potem pa vidva dobita tole in jima dala tiste rum-kokos bonbončke, in reče ata, glej, kaj nama je dala in Žanko, uau, sladkarija. In jaz dodam, in alkohol, ampak da jih lahko šele zvečer pojesta
.
In sem šla ven in smo še zunaj čvekale kar nekaj časa. In ata pride ven in reče, ja, kaj tukaj delate, pojdite domov
. In ko gre nazaj, spet, ja, kaj čvekate
? Sem rekla, da grem še lulat in mi je rekel za slovo, pazite, da ne bodo ven padli
.
V glavnem, moja usteca so velika kot usta Julie Roberts
. Sem se morala pa na bencinski še ustaviti, ker sem Prometrium pozabila notri dati, potem pa še k mami slikce mojih dveh lepotcev kazat
.
Zdaj pa malo nina-nana, ker tale nosečniška je zares težka
.
Pupike moje, hvala vsem za navijanje
. Tokrat bo uspelo, sem prepričana
. Na CB-ju bom črtico 29. septembra nalulala
.