Evo mene, danes smo potegnili malo spanec, ker smo spet sredi noči harali okoli zaradi
. Še dobro, da je moj tolk zlat, da ga je on potem zjutraj peljal na stran.
Arneja, tebi in Atu rešu se pa res vedno neki dogaja. Upam, da lepo počivaš na desnem boku in božaš svoje pikice. V torek grem pa res po svoje otroce, ampak ne dr. D, temveč kar tistemu, ki je na vrsti za ET-je. Sem se že odločila, da se ne bom več z nobenim menila za ET. Punkcija je pa drugo.
LaraLight, ti še kar malo počakaj s testom, danes si 10. dan po ET. Jutri bo pravi dan za test, ni lepšega kot teden začeti z dobro novico.
Bambi, kako je kosmatinec preživel prvo noč v novem domu. Upam, da ni preveč jokal.
Daisy, evo vidiš, se je Žiži javila, da bo v petek s tabo na piru. Jaz žal ne bom mogla biti, bom pa na Uniju. A boš Mlinčko kaj opozorila na naše petkovo srečanje.
Gretka naša, tebi in tvojemu pa močno želim, da vama uspe na naraven način, ata na mamo, in upam da se to zgodi čimprej.
Ajsi, kako si mi ti, a v petek prideš.
Žiži, kaj dogaja pri tebi. Jaz sem danes tak lenček. Sem bila včeraj pridna, pa sem bajto pospravila, da mi sedaj ne bo treba nič delati, samo kakšen sprehod bo padel s
. Kaj je s temi rokami in mrzlo vodo, ali jaz kaj ne vem???
andreja07, lepo da se spet oglasiš. Žal ti zaradi klomifena ne morem pomagati, namreč sama ga nikoli nisem jemala, upam da ga čimprej dobiš, če si ga želiš. Da pa si želiš še enega otroka, je pa tudi lepo, zakaj pa ne. To je itak samo vajina odločitev. Veliko sreče ti želim.
Kalina, ti kar pojdi na poroko in glej da boš uživala, saj veš da smo rekli, da je dobra družba in smeh 25% uspeha pri postopku.
Ozone, kako je šlo danes? Si dobila svoje
Obi, saj bo, en dan ne igra tako velike vloge, važno je, da so folikli in lepo rastejo. Sreda bo pa tudi mimogrede tukaj.
Kajsica, torej nam v petek pokažeš svojo novo frizurico. Kaj pa je dragi rekel, sigurno te je videl preko skypa. Kakšen komentar
WP, upam da v petek ne delaš in da se nam boš lahko pridružila.
Pija, tebe pa tako spanec zdeluje, mogoče je to od prometriuma...saj bo bolje. Še dobro, da imamo vikende, da se lahko naspimo. Včeraj je bila tudi akcija, sem na koncu mojemu rekla, da močno upam, da me od torka ne bo več tako držalo, ker v nasprotnem primeru, bo to mojih najtežjih 14. dni, ko bomo čakali na rezultate testa.
Blanči, kako je s tabo, si dobila kaj volje nazaj?
zarja, upam da te ta hudičev prehlad pusti čimprej pri miru.
Kiwi, kako je pikica preživela prvo noč, je bilo kaj gužve v postelji.
Sonček33, a si že nalepila novo sliko trebuščka v album, daj daj mene firbec matra.
Želvica, a v petek prideš, v živo se nam šele dogaja, prav težko je slediti teku pogovora, ko smo vse take čveke
Hedi, jutri grem pa d. D-ju, joj kolk sem ti fovš
Vse ostale, ki vas nisem omenila: Noki, Abra, Shuka, Lučka25, Marjetka Cvetka, Pika in vse ostale, mislim tudi na vas in vam želim vso srečo. Sedaj pa moram iti mojemu pomagati do konca skuhati kosilo, pri nas je ob nedeljah kosilo vedo točno ob 12. uri. Se tipkamo kasneje.