IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07
Daysie
Se strinjam k je ena napisla ,da lepa beseda lepo mesto najde zato pa me je arzkurlo to k določeni veste da treba bit pod nadzorom če jemlješ klomifen. haloooooooooo nism vedna haha fora 4,5 let sva se matrala za otročka in nemalokrat sem bila na klomifenu in nemalokrat ga je napisal zdranik pa le 3 uz mi je naredil in to 1 ga moja g 2 pa Reš pa sem ga najmanj 10 x jedla.
In nisem ena tistih k sliš ja tole je pa dobro pa horuk gremo v akcijo pa še nikoli ni jemala pa b tud v italijo šla pa menogon kar sama si dajala pol k b pa pršlo do časa za punkcijo se pa pr Rešu pojavla tud to je že blo.
Jaz sem samo vprašala ,če ga ima katera odveč,ker ko se zanosi ga ne smeš več jemat ok in pol kateri ostane. In kaj tu ni jasnega? Naje da so forumi zato da vprašaš.
Andreja, ne se tolk jezit. Važno, da zase veš, kako in kaj. Jaz od klimifena nimam pojma, razen to, kar na netu preberem. Se s svojimi problemi ukvarjam, pa mam kar precej dela.
Prijateljski nasvet. Če se ti pogosto dogaja, da se ljudje na forumih skregajo s tabo, potem je treba razmislit, kje je vzrok. Zgoraj si napisala v odgovor meni, da eni
določeni vemo, da je treba, bit pri klomifenu pod nadzorom, in če jaz ne bi bila jaz, bi lahko ob tem skočila v luft, ker jaz o ničemer takem nisem govorila. Ampak jaz sem jaz in vem, da nisi tako mislila, ampak si mi samo razložila zakaj si huda, ker sem te pač vprašala.
Zdaj pa jezo na stran, ker najbolj škodi ravno tistemu, ki je jezen.