cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: IVF/ICSI september, oktober

clock-img

20.09.2008, 18:55

clock-img

pika74

pencil-img

6782

U si ti srce, kok si pridna, si ful napisala....hvala.

Sej se kr najdem v teh rečeh...

Sam jest to samo ta mesec jem. Prej sem jedla edin več bele moke, cukra, sladkarij, OH... pa manj zelenjave.

Zdej pa več poudarka dajem na to.
Pa vsak jutr pojem Q10, Evitol, cink, Omega3. B-komplex al kaj je že. Pa vsak dan eno Activio s sadjem in žitaricami. Pa proseno kašo s suhimi slivami sem odkrila user posted image . Pa testenine sem zamenjala in zdaj samo še une s sojo in polnozrnate jem. Pa divji riž al kaj je že. Pismu se kuha skor eno uro user posted image . Dons sm bla preveč lačna, da bi čakala tok dolg in sm pol kr špagete naredla user posted image .

Sem pa res v tem postopku še najbolj sproščena do zdej. Prej sm bla zmer ful živčna, pa vsako inekcijo mi je blo muka dat. Zdej to nardim za malo šalo. Se mi zdi, da gre tok hitr cejt. Pa še neki mi povej - a si bla doma do testa al ne? Jst sm rekla, da bom zdej doma... za spremembo. Bomo vidl, če je kej razlike. Se že prou veselim,da bom doma zjutrej lahko mal poležala in da mi ne bo treba vsak dan po 80km prevozit na cesti.

Čajčki ja... evo, si grem tkoj še enga z ingverjem skuhat user posted image .

Hvala ti lara light.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

20.09.2008, 19:08

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Pika, super!user posted image  Sem vesela, da ti nisem zatežila...sem se malo ustrašila, ker te ne poznam tako dobro. Ni kaj smo različni, jaz imam prijateljice s tremi otroci, ki niso jedle še črnega kruha ali polovrednih testenin...bašejo se s čipsom in ready pizzo!user posted image  Malo karikiram.

Jaz nisem bila doma ves čas do testa, le polovico, en teden. Če le moreš ostani doma in uživaj...jedla boš bolje, redno, pa še toliko km, ni šans ostani doma, če le imaš možnost. Potem pa ta čas veliko počivaj, desni bok, pravi mišek13, jaz sem tudiuser posted image ...in bo, bo, bo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis, lepo kavčkaj, kmalu bova skupaj dojemali nosečnost...mi boš malo pomagala, ker mi ne gre najboljeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

20.09.2008, 19:23

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, a se je user posted image končno poslovila? Kdaj štartaš potem z UZ-ji.

si spregledala verjeten.....29/9

Horny Teddy

clock-img

20.09.2008, 19:23

clock-img

pika74

pencil-img

6782

lara light nč nisi zatežila... rada berem nasvete... in tvoji so zlata vredni!

še neki me zanima. kok si približno ti stara? lahko tudi na privat, če nočeš javno.

clock-img

20.09.2008, 19:26

clock-img

lara light

pencil-img

4217

ni problema, sem mislila, da se spomneš, ker sva enkrat, vsaj zdi se miuser posted image , o teh letnikih...34, '74user posted image

Coelho

clock-img

20.09.2008, 19:27

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

T1979 greje user posted image user posted image   test 21.09.2008
Bozza grejeuser posted image user posted image   test 23.09.2008

Kaj dekline, kako kaže?
user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

20.09.2008, 19:29

clock-img

želvica99

pencil-img

418

Sem mal prebrala vaše debate pa me zanima, kako se pripravi ingverjev čaj (a je to že pakirano v vrečki al kakšna druga zadeva)user posted image

clock-img

20.09.2008, 19:30

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Lara in Pika vsaka čast obema in vsem, ki lahko vztrajate na takšni kuri. Jaz sem tolk šibka, da zdržim glih 1 dan.

Horny Teddy

clock-img

20.09.2008, 19:31

clock-img

pika74

pencil-img

6782

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

ni problema, sem mislila, da se spomneš, ker sva enkrat, vsaj zdi se miuser posted image , o teh letnikih...34, '74user posted image

sej se je men zdel, da si to ti user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.09.2008, 19:31

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Sem mal prebrala vaše debate pa me zanima, kako se pripravi ingverjev čaj (a je to že pakirano v vrečki al kakšna druga zadeva)user posted image

jaz sem po Ajskinih navodilih kupla ingverjev čas v Mullerju. Mislim, da je neka firma Yogi al neki takega....drugač pa si ene tud korenino nastrgajo...men je ta zadnja varianta prepekoča.....

Horny Teddy

clock-img

20.09.2008, 19:32

clock-img

želvica99

pencil-img

418

Se pridružujem Zarji: torej T1979 in Bozza, kje ste punce in kako se počutite. Da mal navijačev dodamouser posted image user posted image user posted image .

clock-img

20.09.2008, 19:33

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Želvica kako pa kaj tvoja joga? Si se vpisala? Zdaj so se namreč začeli novi semestri...

Horny Teddy

clock-img

20.09.2008, 19:34

clock-img

želvica99

pencil-img

418

Hvala Zarja, grem jest tud kar v Mullerja, je bol iziuser posted image

clock-img

20.09.2008, 19:35

clock-img

pika74

pencil-img

6782

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Lara in Pika vsaka čast obema in vsem, ki lahko vztrajate na takšni kuri. Jaz sem tolk šibka, da zdržim glih 1 dan.

zarja1 a si ti prebrala, da sm dons jedla gibanico, pa včeri smoki user posted image

sej ni tok kruto. polnozrnati al pa sojini špageti so podobni, kot beli.
prosena kaša s suhimi češpami je tud fuuuuuuuuul njami.

zadnč sm si pa naredla skutin namaz + en sesekljan česen + malo na drobno narezane rdeče papike + narezane olive + malo olivnega olja... in to namažeš na biodo riževe kruhke njamiiii user posted image

to je taka mal prilagojena - moja - dieta user posted image

izogibam se bele moke in sladkorja pa sladkarij

no, kšna izjema pa pade sm pa ke kokr dons user posted image

clock-img

20.09.2008, 19:36

clock-img

želvica99

pencil-img

418

Zarja pri nas smo bol za user posted image  tko da začnemo v ponedeljek -komaj čakam, grem prvič v življenjuuser posted image

clock-img

20.09.2008, 19:37

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Glede česa pa ne bi zdržala...če ne vrtam preveč?

Meni to ni kura, meni je to način življenja, ki mi strašno paše...ko se pregrešim večkrat zaporedno, se počutim slabo, brez energije, razdražljiva...

Coelho

clock-img

20.09.2008, 19:38

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Zarja pri nas smo bol za user posted image  tko da začnemo v ponedeljek -komaj čakam, grem prvič v življenjuuser posted image

user posted image  lepo...boš vidla kako te zasvojiuser posted image

Coelho

clock-img

20.09.2008, 19:39

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Pika sojo so men v času priprave na user posted image  odsvetovali v celoti, polnozrnatost v kakršnikoli obliki ali izdelku se z mano ne ujema (fujuser posted image , blek, ni dobro), riževi kruhki so mi kot stiroporuser posted image , le olivno olje je tisto, ki je edino olje v moji kuhinji in ga jem že od kar pomnim.

Horny Teddy

clock-img

20.09.2008, 19:40

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Se pridružujem Zarji: torej T1979 in Bozza, kje ste punce in kako se počutite. Da mal navijačev dodamouser posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz vaju pogrešam!user posted image user posted image  in navijamuser posted image user posted image

Coelho

clock-img

20.09.2008, 19:40

clock-img

pika74

pencil-img

6782

kaj pa pirin kruh?

clock-img

20.09.2008, 19:43

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Glede česa pa ne bi zdržala...če ne vrtam preveč?

Meni to ni kura, meni je to način življenja, ki mi strašno paše...ko se pregrešim večkrat zaporedno, se počutim slabo, brez energije, razdražljiva...

ne ne vrtaš preveč, sam jaz sem full simple človk. Jem v bistvu vse. Full zelenjave, sadja, ribic se nikakor ne morem najest...bi kar vedno še pa še.....od mesa jem večinoma le piščančka..
ampak bele žemljice v nedeljo zjutraj tko lepo pridišijo iz pečice, da enostavno me morem brez. Za sladkarije pa nisem ravno full frik. Mam raje sadje, tud slanih stvari ne maram (čips in tako ni zame).

Horny Teddy

clock-img

20.09.2008, 19:44

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

kaj pa pirin kruh?

koroški črn kruh al pa nezdrava bela zeliščna bageta....full greh vem, a kaj če to moje telo rabiuser posted image

Horny Teddy

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

hello hello user posted image  

kako ste kaj, punce moje? sem bila v MBju, pa še malo po obiskih... še dobro, da je brat vozil, da sem spala na poti domov user posted image  imam poln hladilnik domače hrane user posted image  in sirovo torto od tašče user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

clock-img

pika74

pencil-img

6782

zarja1 sej ti maš čist fajn dieto... že to je dobr, da ne ješ preveč sladkarij. tuki že skor zmagašuser posted image

clock-img

20.09.2008, 19:45

clock-img

želvica99

pencil-img

418

Ja soja sem slišala pa res ne vpliva dobro na zanositev, je pa dobra v menopavzi, ker me še nočmo bit aneuser posted image user posted image user posted image

Zarjica a ti se pa tkole razhudiš na dobre polnozrnate zadeveuser posted image . Ja nimamo kj enemu paše eno, drugemu drugo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem