Pozdravljene punce... tiste, ki se že poznamo in tiste, ki se še ne... pa se še bomo, kajne?
Danes mineva zadnji dan mojega dopusta. Nazadnje sem vam pisala preden sem nastopila dopust, in ko sem vam sporočila žalostno vest o smrti mojega zelo dobrega prijatelja. Bili smo na pogrebu, kjer je bilo zelo žalostno. Najbolj se mi smili njegova žena in 4 sinovi, ki so ostali brez očeta. Še vedno ne mine dan, ko se ne bi vprašala: "Ali so to le moraste sanje? Zagotovo so, on še živi..." Potem pa moram spet v realni svet in se spomnim, da žal temu ni tako, in da ga ne bom priklicala nazaj. Ampak potreben je čas... Prvi teden sem neutožljivo jokala, sedaj mi je bolje, čeprav mi je še vedno hudo. Čez čas, vem, čez čas...
Kaj je bilo na dopustu? Hm.. bila sva na Krku, v Poreču, v Gardalandu, doma pri mojih, pri mojih sestrah in nečakih, danes pa sva doma. Na morju sm se pa zredila 4 kg!!!!!!!! Kriza!!!!!!!!!!!
Jst lenarim... ne vem kaj mi je... kot cota sm.. tko sm danes lena... Mogoče zato, da izkoristim zadnji dan prostega pred službo... Jutri pa že varna pot v šolo... se počutim tko kot da bi jst šla v šolo po počitnicah...
Zadnje dni mi je bilo slabo, zato sem že pomislila, da je po nekakšnem čudežu uspelo po naravni poti (čeprav se oba dobro zavedava, da po naravni ne bo šlo) spočeti otroka.. Ampak ne.. ne morem vam povedati vesele novice, ker je ni... Test sm naredila in je negativen, danes pa so že prvi znaki, da bo menstruacija... Ja, tako je to... Pa tko sva oba odklopila... čist... Hm....
Po avgustovski menstruaciji sm klicala sestro Miro in mi je rekla naj pridem 21. avgusta... Ker sva bila še vedno na dopustu, sva se odločila, da ga ne bova zaključevala, temveč, da bova se do konca odpočila in nato po septemberski menzi nadaljevala s postopkom, kar bo očitno že čez nekaj dni ... Ne morem pa mimo strahu, ki me preveva... HEDVIKA... A se spomniš, ko sem pravila kako zelo je bila boleča punkcija...? No, ne vem kako jo bom ponovno prestala... MISMIS ali je kakšna varianta, da punkcijo opravijo pod anastezijo? Nism mehkužna, imam visok prag bolečine... ampak tale punkcija...sm mislila, da bom umrla na tisti mizi.... In od takrat naprej me full bolijo jajčniki, predvsem levi...
KAJŠICA..... Kje si ti? No, kje sm bila jst, ane bi se že lahk na kakšni pijački dobili ane...
GRETHY... Kak si pa kaj ti? vse pod kontrolo? Kaj pa sedaj tvoj postopek? SI v novem?
GIGI... Kako pogrešam tvoje pregrešno dobro pecivo.... Hm... še sedaj ne morem verjeti, da si tistega sama naredila...
Nove forumke.. dobrodošle... No, verjetn mislite, da sm jst nova, ker ni bilo ne duha ne sluha o meni cca. 3 tedne...
Tokrat naj bo to to... se slišimo kaj jutri....
Nočko...