Jaz sem tudi že nazaj, danes je blo pravo pohajanje
Blanč, sem prepričana, da je dovolj stopke. Pika je zadnjič mela polovično dozo, pa ji ni nič popokalo. Držim pesti, da bo jutri čimveč dobrih jajčk in da punkcije še čutila ne boš
Lučka, super, da si že bolje. Punkcija te navadno za kak dan dva izmozga. Moraš bit pa še vedno previdna, ker so jajčniki povečani in ne smeš kakih sunkovitih gibov delat, da ne pride do torzije.
Lara, še dve slabi urci in bo konec inekcij
še zadnjič mirno roko
Shuka, eno breskev imaš za kosilo??? Zame je to malica in večkrat na dan
dobro, da zdržiš. Jaz sem zadnji teden, dva ful lačna. Sem si zadnjič k frizerju še jabolko nesla, da sem zdržala
res, da sem bla tam tri ure ... ma vseeno. Ko postanem lačna, moram nujno neki jest, ni več tist, da lahko še čakam par ur, moram takoj kaj dobit
Mišmiš
za tečko, naj bo zadnja letos! Te tolko boli, da si jo boš za zmeraj zapomnila
vseeno upam, da je že malo voljo zgubila.
Zarja, še dobro, da ti zadnjič niso delali ET. Ne vem, če se spomniš krtexx, njej so ga vseeno naredili, je sicer zanosila, a v takih mukah, da je rabila kar neki tednov, da je k sebi prišla. Si le ti na prvem mestu. Tečka ti pa zdej zamuja, ker ni blo ovulacije ... estrofem bo res bolj ziher varianta. Rdeč vinček si že testirala, dej še kak aspirin
naj že pride, če te je že prejšnji mesec zafrknila.
Gigi, a ni grozno, da nam pošta tko dolgo dela? Jaz sem bla včasih na sedmo uro naštelana, pol sem ugotovila, da je ena do devetih, čim sem bla tam, pa da je ena celo do polnoči ... tko sem tut stvari oddajala. Grozno, kaki cajti
Želvica, jaz mace ne bi v postopku pila. Nisem nikjer brala, da bi jo v postopkih priporočali, pa tudi ne moreš vedet, kako deluje v kombinaciji s hormoni. Pij raje preverjene zadeve s seznama.
WP, pa bo spet akcija
jutri pa varno v šolo
Ledenka, kdaj začneš snifat?
MLBK
za dober štart