Ko se nekateri poslavljajo, se drugi prijavljamo...tako je, danes je bil res dober dan, pa s tem ne mislim v službi, ker tam je bila norišnica, ampak danes,...sem doživela 15 minutno flirtanje po telefonu in po tem me je moj dragi, za češnjo na vrhu smetane, peljal še na kosilo/večerjo, v imenu najine 6. obletnice. Prav fleten vam moram rečt
. Potem pa sledi itak moj standard, kuži gor, kuži dol, ampak to vas itak ne zanima preveč.
Za jutri navijam
Stijan - UZ
Pija76 - UZ
T1979 - punkcija
Stijan in Pija, vam a želim lepo rast foliklo in da čimprej pade stopka...
T1979, tebi pa želim predvsem, da so vsi tvoji folikli polni celic.
Ozone, kako si ti danes opravila?
Oktavija, hudo mi je za te izrečene besede tvojega dragega in tudi to da je sam odpotoval v teh težkih trenutkih zate, ni prav lepo, ali vreme leči rane sve... Upam, da bo v tem času, ki si ga je vzel proč od tebe korenito razmislil, kaj je njegov cilj v življenju. Tebi pa želim, predvsem srečo na osebnem področju
Daisy, i Say MUUUUUUU, lepo krava, pri nas doma so itak krave zaščitni znak, naš namreč zbira vse šalice za kavo/čaj, ki so v obliki krave. Za soboto pa uspešna poslovna pot.
Mlinčka in ti Mlinček sta zabeležena, veliko sreče v tem postopku, predno pa gresta pa le obiščita teto pehto (vem, da vama je dala Kajsi številko). Matr , jest se čisto preveč spomnim tistega petka, to pomeni, da je bil najmanj en heineken premalo
Blanč, super oblekca, za otroke se je pa treba uštimati
Arneja, tudi tvoja oblekica mi je všeč, predvidevam, da pomeni neko prelomnico v tvojem življenju.
Žiži, I spreche Deutch nicht gut

. Moram ti povedati, da si imela prav, kar se tiče najinega petkovega pogovora o polovnem
Bambika, kako ti napreduješ, berem da te nekaj

matra.
Hedi, ti moj Harry Potter, evo ravno berem zadnjo knjigo in mislim nate, lepo da se nam takole javljaš. Tebe vedno rada berem.
Nokes, čuj ka te je (ok tole sigurno ni prav napisano), ali ipak večliko mislim nate, upam da se do našega naslednjega srečanja sestaviš, nekako bejba všečna si mi.
Abra, se mi zdi, da ko te berem, da podoživljam nosečnost moje sestre, tudi njej je iznenada zapasala coca cola in vedno je pritresla svojo malenkost okoli, da jo je dobila.
Lana08, vidim da nas bereš, kako je sedaj s tabo, kako napredujeta v postopku.
Kajsica, dobro si tole uštimala danes, še dobro da ti je superwoman Hedi priletela naproti, ko si bila vsa bledolična. Sporoči, kako bodo šle jutrišnje špike
Ajsi, kdaj pa imaš ti prvi UZ, zdaj pa že 8. dni snifaš?
Zarja, a tvojega

še kar ni okoli, sedaj ti pa že kar zamuja. Jutri bo že 7. dan kajne?
netka, kako pa to, da si dobila tako pozno datum, ali nisi pri Blanki že prej naročena? A si se v sprejemni pisarni menila za posvet ali samo za napotnico?
Goldy, kako tebi kaže, vidim da nas občasno bereš, ampak pišeš nam pa redko?
Gloria, za vsak slučaj, če te kaj ponoči preseneti, takoj zdejle dve

, ena zate in ena za tvojega pikeca, da bo z njim vse v redu.
mateja. goljev, ali je tvoja

prišla. Kako je kaj Pepi?
Lara, sedaj ko greješ otroce, veliko počivat, še veš uživat, se na ves glas smejati in solze smeha brisati.
Shuka, me veseli, da ti danes niso razbijali nad glavo, upam da bo jutrišnje jutro prav takšno...spokojno.
Sonček85, saj ne moreš dohajati vsega, ko si pa na treh temah več ali manj doma. Pri nas občasno pokukaj in nas pozdravi, pa bomo zadovljne.
Sonček33, kako si mi ti, danes si mi prav lepo sijala do popoldneva, ampak ne da te grajam, potem je itak sijala zvezda sreče.
womanpolice, alo bejba, kje se skrivaš, ali imaš kakšen smotan urnik ali kaj, da te ni ič na spregled. Pogrešam te
Sabsa, Pika, in Kikaa, kako ste mi ve... kaj nam sedaj dogaja?
Dakec/Sponž, kako mala pupa, ali uboga mamico in atija?
Bejbe, oje saj vem, da vas nisem vseh obdelala, mi je žal,...ampak sedaj se moram odstraniti s compa in zvleči sovje seksi telo v spalnico. Glede na to, da je konec

, zna biti še kakšna akcija danes. LEPO SE IMEJTE PRAV VSE IN PRAV VSEM ŽELIM LAHKO NOČ in prijetne sanje.
Ampak za konec pa moram tole dodati, en lep MU prav vsem.
< Sporočilo je popravil mismis -- 4.9.2008 22:29:21 >