Dobro jutro mukice
ne morm več spat, eh ne gre
Najprej navijam za današnje tekmovalke :
Stijan - UZ
Pija76 - UZ
T1979 - punkcija
Kje je naša žiži?
Daisy - za superkjavo ti tud ime paše, naj ti prinese srečo.
Kajsica - čestitke za špiko in ne skrbi za zaspanost, to je posledica tega Suprefacta, očitno ne uspava sam jajčnike
A zdej ste vse nekam flekaste od tega vitliga al kako, a to je zdej IN
, sem slišala tud sama od frendice, da je to neka kožna plesen k pol kr povrhnjica sama odpade in nastanejo fleki na koži, ki so brez pigmenta. Upam, da ni trajna to zadeva se je pa letos kukr vidm fejst razpasla!
Oktavija - nč si preveč ne ženi besede svojega dragega k srcu, neuspešen postopek spravi na kolena še tako močne karakterje, če ne potihem pa naglas in kot je zarja rekla, ko bo prišel nazaj mu bo zelo žal, sej mu je že zdej sam mu še mal ego trpi. Ti pa se ne obremenjuj preveč, veš, da to ni dobro za psiho, bo pa naslednji postopek uspešen.
Zarja - včeri sem zate mal
, upam, da bo pomagalo.
Orto2 - dons maš pa pregled, sporoči nam kako sta s pikico!
mismis - čestitke za obletnico
, dons je blo pa bolj spokojno jutro glede na to, da sem vstala ob 6:15 in se nisem pustila spravit nazaj v posteljo, sej tko skoz ležim,ne morm več
gospodarica -
in vso srečo v postopku.
Lučka - kako si?
Larči in blanči - a grejeta pikice?
gloria - mislim nate
pikovitek - jutr pa
, kam pa na poročno noč?
Druge moje ljubice: Abra, arneja, sonček1,2, pika74, hedi, dajamaja, želvica, ajsica, ozone, baci, obi, MLBK, netka, kicsi, bambi, bebii, miška73 in seveda ostale, sem pa prepričana, da sem kero spustila ampak nenamerno.
No zdej je pa še
prišel.
ampak je pa