dan...danes smo malo pozni, ker smo šli na GK LJ frizuro kazati, potem ma je pa še prijazna RR ven vrgla, ko sem imela post napisan skoraj do konca
Stanje, v četrtek gremo ponovno dati kri, lulati na palčko in na UZ, danes ovul test še ni bil pozitiven, folikel pa 17+. Zvečer se vam zelo težko pridružim, je moj rekel, da mora ta teden izkoristiti za
ker potem 9 mesecev ne bo smel. Jaz se pa nekako ne upam braniti
Gloria, čestitke za malega/velikega Nika, čestitke mamici za uspešno dihanje in atiju za držanje roke in navijanje.
.
Bambi, imaš prav jaz sem zamutila, hormon mora biti nad 0,4, mi je danes sestra vse lepo razložila. Ma kaj pa jaz vem.
Kiwi in Jazzz27, dobordošli med nami. Jazzy ti si že poseznamčkana, Kiwi ali želiš da te dodamo na seznam
Arneja, čestitke za stopko
Nokes, full dober kviz, jaz si zlahka predstavljam dr. D kot stripovskega junaka, še sploh še pomisliš koliko različnih tem za stripe obstaja.
Hvala za tačko
Žiži, danes mi je UZ delal tvoj dr. V, žal je bil moj dr. D zaseden. Pa drugič, kako si mi ti.
Dajamaja, kdaj imaš ti kakšen UZ.
Kajsica, a ti si pa tako boga po tem Suprefactu, upam da čimprej mine. A se je dragi še kaj oglasil?
Wp, seveda sem te popravila na seznamu, le kako te ne bi...kako si mi ti, kaj novega?
Baci, upam da nisem pri tebi jaz kaj zamutila, saj imaš še jutri UZ?
Larica in Blanči, kako sta mi vidve kaj? Pa otroce?
Zarja, bel kostimček, to pa ni vojna, temveč mesarsko klanje
Lučka25, lepo se imej med otroci.
Pikovit: KO v Zanizibarju že sonce zahaja, pri nas je še dan...
Abra, a nisi ti enkrat omenila, da se počutiš, kot bi nosila fantka? Mogoče je dakec od tukaj odsanjala
Gita14, kako si mi ti kaj, kdaj štartaš
Lana08, ti pa že drug teden, super ojo kako gre hitro
Hedi, kje si ti meni, missam te.
Mlinčka in Daisy, no kot kaže bomo morali res srečanje postaviti v Kongo,
Kje pa ste ostale današnje akterke, hitro se javiti, čakam novičke:
Pija, Goldy, Bozza, gospodarica, Ozone, Stijan. GO GIRLS, GO
OK, bejbe 100% sem katero izsputila, pa prosim ne mi zameriti, se bom naslednjič bolj potrudila, sedaj pa moram iti delati, sem bila danes že tako ali tako pozna