jutro vsem skupaj, kako smo?
Kot že rečeno, so moji popoldnevi in včeri posvečeni mojemu
. Sem pa v mislih z vami, ok priznam, da ne ves čas, npr. ko sem pri tem
verjemite, da prav nič ne mislim na vas. Je pa naš danes pametno rekel: "joj, kaj pa če se ta oplodi in potem ti bodo dali še dva notri, bomo imeli tri, joj joj joj." Sem ga kar morala pogledati izpod oči, če je resen, mislim kot da se to res lahko zgodi
Ozone, čestitke za 14 celic, to je res super rezultat. Sedaj pa držim pesti, da se bodo vse oplodila, da boš imela še kakšnega pingvina
Stijan, čestitke za stopko, v petek pa punkcija, joj kako gre hitro
Goldy, lepo da si se javila, sem se že spraševala, kako ti je šlo včeraj.
Nokes, pa sej veš, da sem jaz že itak bolj kot ne takšne
sorte, me je že vnaprej strah dnevov, ko ne bom smela, po moje bom full tečna hodila okoli po svetu, uboga moja okolica
Ledenka, ti pa še 15. k atu, dobro ga obdelaj, sorry napaka, dobro naj te obdela
Jadrnica, veliko sreče danes na NS, sporoči, ko boš lahko, kako je šlo
Dajamaja, tebi pa želim, da bi folikli lepo napredovali
M.L.B.K., veliko sreče in veliko polnih foliklov, ti želim na današnji punkciji
Zarja, a tvoje
še kljub jemanju Dabrostona še vedno ni. Kaj se pa kuha, zakaj te pa ginekologinja ni dala na UZ.
Baci, sem te popravila, priznam da me je nekaj zmedlo v tvojem postu, ma važno je, da sedaj vse vemo, kje je kdo
Gospodarica, razumem če se boš manj javljala, tudi jaz že malo težko lovim te naše babe žabe, ti se sedaj kar posveti službi in izpitom, predvsem pa svojemu
. Ko pa boš pripravljena se pa vrni med nas.
WP, počasi s tem čiščenjem, ti naša pepelka, lepo se sprosti, že tako skoz delaš. Še malo pa boš štartala s postopkom, zato stres na strano.
Žiži, kaj je pri tebi kaj novega, se je dragi vrnil iz Rima? Vidim, da imaš ti tudi gužvo v službi kot jaz, cela štala, ampak sej bo enkrat bolje. V priliki bo treba spet iti na kakšno kavo/pir, še predno jaz dobim otroce v gretje.
Kicsi, pa si ti slučajno delala kakšen test, da ne boš tudi ti prijetno presenečena kot naša Ledenka.
Sonček33, evo jaz ti povem, kaj bomo mi danes jedli... Lignije, sva si jih z mojim prav zaželela. Včeraj sva pa imela goveje trakove v omaki in njoke. Evo pa imaš že dva predloga. Kako si ti in tvoje otroce, lepo nam sij še naprej.
Blanči, ti pa v službi, tudi jaz imam namen najmanj 3 dni po Et iti v službo, vsaj ne bom skoz tuhtala samo o tem, ali se je prijelo ali ne. Veliko sreče
Larica, ti si danes doma, lepo se cartjate z
Lučka25 moja, kje si mi ti, ti tudi sebe ne dohajaš več. Moja prva
po neuspelem postopku je bila zelo švoh, sicer je bila kri pa to, ampak ni bilo niti krčev veliko.
Gretka, kako gre tebi od rok in nog kaj projekt ata + mama + klomifen...Kdaj moram stiskati pestke
Shuka in Abra, vidve naši nosečki, kako smo danes?
Hedi in Dakec, hitro za comp pa kaj napisati
Mlinčka in Daisy... I SAY HAY kdaj torej pade pivo ali dve
Kajsica, lepo da se slišita z
, vsaj malo utehe, da veš da nisi sama. Ko je bil naš odsoten 3 mesece, sva se pa pogovarjala preko google talk, kar je podobno kot Skype.
Eko to bi bilo na dolgo vse, upam da spet nisem kakšne spustila, če pa sem jo, mi prosim ne zamertiti. Čisto preveč nas je... Zdaj pa res moram delati, se beremo kasneje...ko bodo novičke