Daan!
Jaz vas res ne dohajam več
september je rekorden v vseh pogledih. Najprej bo treba že sred meseca novo temo odpret, maja in junija bo pa pravi babyboom.
Ozone, ti si res za v jato, to bo otrok pri vaši hiši
Dajamaja
da gre po planu. Jajčka tko pri tebi niso bila nikoli problem
bi blo pa res fajn, da nam sporočiš, kako je šlo. Saj veš, kako firbčne navijačice smo. Lahko ti tudi jaz št. mobija pošljem, če želiš.
MLBK ni rečeno, da ni to tvoj najboljši postopek. Kaj pa če se oba primeta?
Jaz sem bila v zadnjem postopku najbolj pesimistična, glede na rezultate. Še na Et je Reš rekel, da to ziher neki pomeni, ko jih je toliko do 5. dne propadlo. Pa sem mu rekla, saj rabim samo enega in je reku, da to je pa tudi res. In veš, kako zdaj ta že brca
Kiwi, punkcija je najbrž tudi že za tabo
upam, da je blo veliko jajčk, ki se zdaj že s plavalčki spoznavajo
Jadrnica, danes boš imela tkooo lep pregled
in itak, da bo vse ok, saj ne more bit drugače
Arneja, pri tebi pa že stopka padla
Če bi Reš vedu, kolko je on v vajini spalnici prisoten
še dobro, da je ata v letih, da tvoj ni ljubosumen
Shukec, si le štrudel spekla.
Poznam une variante, ti neki ful diši, pol ko je fertik se pa že obrača
Blanč in Lara, vajine pikice so si pa že postlale
Zarja
prav boga si s tem trebuhom. Pišuka, a niso mogli predvidet, da po vsej verjetnosti M ne bo, če ni blo ovulacije. Sem šla gledat v svoj koledarček, ko je meni et zamrznjenčkov propadel zaradi podobnega razloga je tečka prišla točno po planu. Je pa ovulacija bila, ko je Reš prekinil postopek sem si začela meriti BT ... je bila pa kasneje in endometrij švoh, da je blo že prav, da je prekinil. Če je pa ni bilo, bi se ti lahko zavleklo tudi do dva ali tri mesece.... še en teden pms moraš zdržat, pa bo. Tvojega pa v rit brcni
v takih momentih bi ti moral še kako masažo častit
točno, to ti priporočam. Pojdi na refleksno masažo stopal, bo ziher malo pospešilo, če jo prav izvajajo.
Gigi, prav čudno je, ko se tko malo oglašaš.
Septeber je vedno hud mesec, kajne?
Glede ET - pri Rešu je tako, če je malo celic, 2 ali 3, je ET 2. dan, ker se ne ve, ali bi do 5. dne preživele in konec koncev nima smisla čakat. Za nekatere je bolje, da se čimprej vrnejo v naravno okolje, čeprav bi v naravnem procesu takrat bili še nekje v jajcevodih. Če so 4 in več, je ET 3. dan, kadar pa je več izbire, ok. 10 je 5. Do takrat lahko veliko zarodkov propade in ostanejo najmočnejši, tako vstavijo najbolj obetavne, kar se pri taki izbiri 2. ali 3. dan še ne vidi.
Pozdravček vsem! Ostalim pa drugič še kaj napišem, že predolgo tu visim