cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Cita-se jih katera spomne? :)

clock-img

01.09.2008, 12:26

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

TAKE THAT FOREVER!

user posted image   user posted image   user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

01.09.2008, 13:32

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jaz se jih tudi spomnim, samo všeč mi pa niso bili user posted image  (SORI).
Jest sem bla in sem še za BSB (Backstreet Boys-e) in ker nas je takart Auerjev frajer mal (beri precej)zeznil, pa še nikamor nisem smela v tujino na koncerte, to počnem zdej, tako da sem bla leta 2005, pa še letos na njihovem koncertu.

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Oh ja, kje je že to; jaz sem bla takrat v srenji šoli in sem bla ful za Ganse user posted image  in smo se norca delal iz unih, k so bli za CITAuser posted image user posted image user posted image

Ja, točno... Takrat sem bila jaz v obdobju Gansov in Nirvane. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni mi pa jasno tole... Ko sem jest poslušala Gunse (jih še zej), sem udrihala čez N.K.O.T.B. (user posted image ), oni so bli pa precej pred CITA in BSB user posted image

clock-img

01.09.2008, 13:41

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Ja res je, NKOTB so bli tam okol 1990,.... mal sem se zmotila, 1995 sem bla pa že na faksu, .. ampak sej a ni to ful vse podobnouser posted image  

clock-img

01.09.2008, 16:01

clock-img

koala

pencil-img

5539

JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

CITA so mi bli zakon, sem bla čist v Bastjana zatrapana. Zdaj pa je poročen in ma bebico.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem