Jutro
Kar lepa noč. Bi spala trikrat po tri ure, vendar ga je Eva lomila. Se mi zdi, da jo malo vrtec muči, imajo nove v skupini in menda veliko jočejo. Danes sem opazila da ima na trebuščku modrico in jo vprašam kaj je to pa reče da jo je Miha udaril s palico. Jo kasneje še enkrat Gregor vpraša in mu pove isto. Tako da sem mu naročila da pove vzgojiteljici naj bodo pozorne.
Včeraj sem imela predzadnjič CPP. Moji trije so bili spet uro in pol sami. Jaša se je eno uromenda drl kot bi ga iz kože dajali. Gregor ga je pa pustil da se je zjokal. po eni uri je menda ugotovil da ne bo nič in je utihnil. Jaz tega ne bi nikoli naredila, ne bi si upala. Še dobro da me ni bilo. Je pa bil potem cel večer zelo priden, niti pisnil ni, lepo sva ga skopala, se je najedel in v hipu zaspal. Brez solzice.
Sayuri, hvala. Se trudim, da odgovorim vsem. Povem pa kakor mislim. Pa ko smo že pri copatkih in čeveljčkih, da naredim še malo reklame za eno kolegico: http://www.zverinica.si/
Joj, bambi, to je pa bilo enega joka. Upam da bo naslednjič bolje. Pa še dobro da ti uspe podočnjake skriti. Meni jih namreč ne uspe
Kaja02, jaz tudi mislim, da so pikice posledica čiščenja kože. Skopaj jo v hrastovem lubju. Kupi ga v lekarni, skuhaj v eni kastrolci in potem precedi v banjico. To res pomaga. Pa takrat je ne kopat s pleničko, ker hrastovo lubje ne gre dol, tudi če boš ven kuhala ne bo šlo dol.
Tinka14, ti imaš tudi enega cukra doma. Malo nam še napiši kako se rihtate.
Gajka, saj meni je ta župnik tudi zoprn. Nazadnje sem bila pri njegovi maši za Evin krst (stara je bila tri mesece). Imam vse zakramente, bila sem krščansko vzgojena ampak k njegovi maši se pa ne morem spravit. Je takooo dolga, da se mi zdi že brezvezna. V Šentilju pa zato, ker sva midva poročena tam, Eva je krščena tam, bo pa še Jaša. Pa še zato, ker imamo potem prostor v gasilskem domu za praznovanje. Tukaj nimam kaj ljudi dat
Dojenč, pa je ratalo tudi tebi. Luštkano hčerkico imaš. Zdaj pa kar redno osvežuj album. Jaz ga tudi. Če slučajno še katera nima mojega linka med svojimi priljubljenimi stranmi: http.//tejkaz.moj-album.com Malo heca
In lepo se imejte