IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Pa bom vseeno povedala, da je novo to, da si ne pumpam jošk več na elektriko, amapk na roke, ker sem občutno prej gotova in ker je veliko bolj intenzivno in si sedaj spumpam več.
Tako da Ryssa, poskusi na roke, pri meni je tako bolje. Pa nisem verjela kolegici, še nazjala sem jo ko
, da jaz pa že vem...no pa je zadnjič bila situacija, ko ni bilo elektrike in glej ga zlomka, res je bolje tako. Pa sem se kolegici opravičila!
Kako to zgleda ročno

? Pa ne boli?
Joj ta naš lump ko noče jesti iz joške. Na začetku ni hotel vlečt, zdaj bi pa lahko vlekel pa noče. Mu dam, pa mi v minuti naredi masaker iz bradavice, ker jo tak grdo vleče. Ga prav pristavim, čez pol minute je že spet narobe. Pol se pa dere, ker mu ne teče. Začaran krog. Zgleda da bom kar mogla ostat pri pumpanju, tako ali drugače.
Zgleda da je pa zdej šel vpliv lune, vsaj upam. Zaenkrat še kaže kolikor toliko dobro. Čeprav mu ni za spanje zdajle dopoldne. Se spet nekaj oglaša. Pa vsaj ne vrešči tak ko je včeraj

Trkam.
Heh, mate fore s taščami. Sej se mi zdi da so vse iste. Moja je drugač kr vredu, ampak odkar imam Lana jo mal težje prenašam. Vsa ta vprašanja, zakaj to, zakaj ne tako itd. So me tud vprašal zakaj mu ne dodajam kar kravjega mleka
Najbolj me pa raz

če kdo vpraša če je dovolj oblečen.
No ja, se potrudim in vse lepo zignoriram al pa povem svoje mnenje
Zdej je že malo boljše ampak od začetka me je pa nervirala vsaka malenkost, hormoni pač.
Šibam pogledat zakaj se pritožuje