Vprašanje: ko pridete domov in če otroček spi še v lupinci, ga pustite spati ali ga date ven
Jaz ga ven vzamem in slečem, enako tudi, če spi, ko prideva z vozičkanja. Če trdno spi, se sploh ne prebudi in spi kar dalje, pa mu tudi jopico in kapico lahko vmes slečem.
sayuri -

in upam, da se bosta tudi

čim prej pozdravila!
Erin - mah, mogoče včasih najbolje kak tak nasvet poslušat v stilu ''skozi eno uho not in skozi drugo ven''. Jaz sem že videla, da je včasih komu bolje rečt samo ''ja'' in si svoje mislit, ker enim se pač ne da dopovedat.
Pa še raport z našega obiska pri pediatru

. Rok ima zdaj 7160 g in 63 cm.

Ga je P pohvalila, da je lepo grajen in lepo razvit.

Dobil je pikico obveznih cepiv - ni nič trznil in je čebljal dalje, malo je zajokal šele, ko je dobil gor mrzel obkladek (mrzle obkladke moram menjavat še do konca dneva, ker potem menda ne oteče in manj srbi), pač prenesel pikanje kot pravi dec in svoji kilaži primerno.

Preventivno sem dobila še svečke za zniževanje temperature, če bi slučajno vročino dobil zaradi cepiva. Dobil je tudi prvo dozo cepiva za rotavirus - ga dozirajo v usta s tako injekcijo in ga je lepo popil. Je pa bilo treba še pol ure počakat, če bi slučajno cepivo ven bruhnil. Itak, d ga ni, če je pa raje vmes orng zasmrčal.

Je bila pa cena za cepivo že 79€, ker so jo s 1. oktobrom povišali (
Neža7, da ne boš presenečena).
Zdaj sva nazaj z vozičkanja, ker sva mogla še na hitro izkoristit malo sončka, predno dežek začne padat...
Pa pri P sem vprašala še glede
zaprtosti pri dojenih
. Če

normalno prdka, nima napihnjenega in trdega trebuščka, normalno je in je normalno razpoložen, če se pokaka, pa je to bolj tekoče kot ponavadi, potem ni potrebno zganjati panike. Kamilice z navadnim sladkorjem ali pa z mlečnim sladkorjem se naj bi dale zjutraj na tešče šele po kakšnih 4 dneh zaprtosti. Šele ko

ne kaka 7-8- dni, mu P predpiše svečke.
< Sporočilo je popravil gajka -- 16.10.2008 15:57:08 >