IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
Za krst še zaenkrat nimamo datuma, imama ga pa namen imet tam sredi novembra enkrat, seveda, če bo to možno pri našem župniku. Šli bomo pa jest v hotel, tam kjer moj dela, v Zreče.
V hotelu Zreče sem bila jaz pred leti na poroki od kolegice in je bilo fuuull fajn. Dela pa tam moja dobra frendica in njen mož - Kvasova ( če mogoče poznaš).
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30
Komaj sem se navadila da moram pocasi jesti, pregisti vsak grizljaj, ker je to ful zdravo, bla, bla, pol pa zdaj ko sem mamica spet hitro zmecem vase. Ja ko pa se moj tamali zbuja ravno ko je cas kosila zame Kak je pa pri vas??
Pri nas je to vedno kot zakleto. Mali naprimer spi v sobi kot polhek - vklopim baby varuško in gemo jest - po nekaj grižljajih - sireenaaa.
Ko se odpravljamo kam na lepše, vse že pripravljeno za štart - tamal pa se ravno takrat podela kot za stavo. Isto je bilo pred posvetovalnico in smo zato še zamudili.. Vedno mora tale Murphy imeti te svoje prste vmes
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Saj ne vem, če mi boste verjele.... Izgleda, da sem norice dobila tud jaz . Včeraj zvečer sem že opazila dve pikici pod vratom. Danes sem našla še 4 nove . Pa vsake tolk časa me malce zasrbi.... Ah...... Ne vem, al je to psiha al se bo res kaj izvilo iz tega.
Sayuri - to pa res ni več res kar se dogaja pri vas doma. Pocajtajte se čimprej. Še sreča da je z dvojčkoma znosno. Kako ste sedaj?
IZVIRNO SPOROČILO: tatly
oj dobro jutro no koncno jaz prva tukaj....hja moj je odsel mene pa je strah spati....pa veste zakaj*ker zivimo v bloku cisto od spodaj in nama je v sobo prisla miska-polska jah zdaj pa me je strah-samo naj jo dobim te bop ona vidla ki je doma!
Si že ujela miško?
Tejkaz - pridno napreduješ z vožnjo, še malo pa boš samostojna

. Le pogumno. Najlepše je ko si neodvisen in se odfuraš kamorkoli in kadrkoli.
Anita -enkrat si govorila o bolečih kolenih. Mene že kakšne 2 tedna kar fajn kolena bolijo, pa sem si mislila da je to od odvečnih kilogramov. Sedaj pa ko vidim, da nisem edina pa res ne vem kaj bi lahko blo. A se lahko na hormone zgovarjamo

?
Sem prej pozabila -
čestitke vsem 'novokrščencem'. Vse imate ful lepe fotke in otročki so bli fajn zrihtani .
Midva
sva se šla včeraj menit za Krst in bo 30.11. Upam da ne bo takrat kakšen hud sneg, pa da ne bo premrzlo. Ker pri nas je krst samo zadnjo nedeljo v mesecu, jaz pa sem ga želela krstiti ko bo star 3 mesece... če ne pa lahko do maja čakam na vreme - se mi zdi pa predaleč.
Jah, zdaj pa tudi nas čakajo priprave
Zdaj mi je ostalo za predelat le še okoli 10 strani

, vse pride na vrsto...