Kaj naj jaz rečem na temo debelosti. Je naš bil komaj 2 meseca star (bomo imeli v torek 2. posvetovalnico), pa je ima po moje blizu 7kg, in ne verjamem da ima več kot 65cm, bomo videli... Je že pravi bucek, pa ne morem pomagat če rad je. Stradati ga ne moremo.
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Eno vprašanje:
A se že vaši kaj obrnejo iz trebuščka na hrbet?
Jaša se je zdajle trikrat zaporedoma obrnil na ravni podlagi. Samo da sem ga dala nazaj na trebušček, je že bil na hrbtu.
Zaenkrat se Videk še nič ne obrača okrog. Trenutno je v fazi tlačenja rokic v usta in ko opazuje igrače krili z vsemi štirimi kot da bo poletel

. Pa glavico že od začetka kar dobro pokonci drži... Pride še njegov čas.
matejchi - Vid je imel odpustno težo 4050g
zoja miša - mi smo bili na aptamilu in je bilo OK, samo ker našega fanta nič ni nasitilo smo prešaltali na milumil, ker je močnejši.
Lupinica/košara - midva se peljeva do mesta (2km) z avtom v lupinici in če Vid vmes zaspi kar lupinico dam na podvozje in jo mahneva en krog. Kadar pa ostane buden ga prestavim v košaro in greva po mestu za malo dalj časa - v košari ponavadi zaspi. V trgovini pa itak dam lupinco na nakupovalni voziček - danes je v šparu tako lepo opazoval okoli sebe

.
Aja, za avtom se do mesta peljeva zato, ker potem ostanem pri moji mojih domačih do večera (ker moj

popoldne dela) in grem potem okoli 20.00 domov, pa valda, da ne grem ob tej uri z vozičkom...
No danes se je zopet zavleklo in sem še vedno tukaj, pri tastarih - bolš kot pa taščo gledat.
Evo nekaj fotkic, da vidite bajckota

, meni je prav všeč takšen:
Takole mi zleze kapica na oči med vozičkanjem
Včeraj pred potepanjem
Danes sem pa medooo
Pa še zelena žabica semmm, joj se mami afna z mano