Jutro
Spali 19.00 - 2.30 - 7.30. Je bila pa že Eva ob 5.30 pokonc.
Tisto 4t po porodu pa verjetno ni bila M, ker čišča traja 6 t. Včasih se zaključi že 3 t in potem recimo še 5 teden kaj steče ali pa kako drugače, tako da jaz bolj mislim da je bilo tisto še kakšen ostanek čišče. Jaz sem 1M dobila ko je bil Jaša star 8 tednov, zdaj je pa 34 dan pa je še ni. Pri cerazette tako ne veš kdaj bo in kdaj ne.
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
kolikokrat na dan jejo vaši ?. midve sva prej jedle 4x na dan (čez noč namreč vedno spi 8-9 ur), zdaj pa 6-krat, včasih po 5-krat....
Vav, full malokrat jesta. Midva jeva kar naprej. Včasih na eno uro, običajno na dve, redkokdaj na tri. 8-10 krat jeva. Ponoči je samo enkrat in je pol ure, čez dan pa po pet minut.
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
Sem brez besed......
Jaz tudi. Čeprav to res otrokom paše. Naša Eva je res usekana na takšne stvari. Čimvišje jo mečeš in čim bolj obračaš, bolje ji je. Jaz imam takšne mišice v rokah, ko tahuj bodybuilderka.
Sayuri

za kolke.
Neža7,saj če je v petek tvoj prost, pa skupaj pridite, pa izkoristite dan še za kakšen šoping. Daj no.
Gajka

za Roka in za dnevno sobo.
Sandra123

za spanje. tina se bo pa tudi unesla. A ste bili kaj na pokopališču kjer je stric Slavko pokopan? Mi nismo bili, je bila Eva tečna. To je ponavadi edini dan v letu ko Romano in Vojkota vidim, no, letos jih pa nisem.
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Tejkaz, kapljice so bile prva usluga .
Sem že pozabila. Res.
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Na cesto je gledala tko kot tejka zadnje čase..
tejkaz to pa je bila pol usodna privlačnost...
kako pa jaz gledam na cesto zadnje čase? Ja, usodna privlačnost je bila. Po treh mesecih sva že Evo naredila.
Katja, večkrat se javi. Te je lepo brati.
Sine kliče. Šibam