04.11.2008, 17:27
2799
Hvala
Pa dobro opravite v posvetovalnici. Recept da otročki zaspijo ob osmih in dolgo spijo:
8.00 - 10.00: igranje sam ali z mano,..
10.00 - 12.00: sprehod
12.00 - 14.00: buden. Se igrava skupaj ali sam dokler se hoče.
14.00 - 16.00: sprehod
16.00 - 17.00: malo drema, malo spi, malo je buden
17.00 - 19.00: se vsi štirje igramo in telovadimo in norčije zganjamo
19.00: kopanje, hranjenje in običajno ob 19.30 že spi.
vmes velikokrat jeva in očitno ima zadosti, da se potem čez noč samo enkrat zbudi in je. Spi pa zraven Eve v isti sobici. Prej se je zbujam kar naprej. Vsi so mi govorili da me voha. Ko sva ga prestavila v Evino sobo pa spimo.
Tejkaz ti pa imaš sistem.
Pri nas je vsak dan malo drugače
. Sicer odstopanja niso velika, ampak vseeno. Ja, je pač prvi otrok.(dober izgovor, a ne?) Čeprav se, ko berem tole tvoje počutim prav smotano, da ne znam
. Naty, pridna ker delaš še za diplomo
. A pri 4 mesecih se začne??? Zakaj pa je meni patronažna rekla, da naj jo pri5,5m pokličem, da se bova pogovorili o uvajanju trde hrane?
Katere kašice pa boste uporabljala? Mislim znamko? Ali je bolje najprej doma vse mixat? MI smo od prijatelja dobili mixer! Bo prav prišel???
Sem skoraj umrla od smeha
. Sem
prebrala, pa je še on pokal od smeha.
Sandra, SLIKE!!!! In nehaj nas mučiti! Še Erin jih je pokazala, čeprav se je dolgo skrivala
A ne? Lepe slikice, Anita, Naty, Andrejeboris!
ma čuj, ve celanke, tak bi jaz rekla, a ne bi ve mal tud v prestolnico pršle a
, orkodio a bomo se srečevali po celi Slo, kr me pridemo tud v CE al pa v toti MB Se podpišem pod tole!
Ja, pa je ratal cel roman!
Ne se jezit!

.
ehhhh
Jaz upam, da nam bo šla žlica bolje kot flaša.
da malo jogurta, paradižnik in krompir, ko bo ona na plaži. Mož je kar vse skupaj zmešal
zdaj praviš da ni bila zaprta - pred slabim mesecem pa si vse mogoče recepte za boljše kakanje iskala
plus tega imaš majno sestrico (al bratca, nevem), bi to lahko mau vedli pr hiši