Najprej dobro jutro,čeprav vidim da za nekatere ni ravno dobro.
Zdaj pa :punce ne se kregat
JAz razumem obe in dam prav obema,tako Viliki kot Tatly. Tatly prav je da sprašuješ,jaz te razumem si pač mlada,tvoj prvi otrok je in veliko se moraš še naučit,saj smo se vse morale. Tudi jaz veliko ne vem pa imam drugega in je velikorat tako kot da ne bi nič vedela,to pa zato ker sta si tako različna kot noč in dan,malo sta si podobna po videzu,to je pa vse,reagirata in obnašata se popolnoma različno. Ti kr sprašuj,samo moraš vedeto,da ti bodo punce različno odgovorile,ene se bodo s teboj strinjale ene pa ne,to moraš vzeti v zakup.
Drugače pa nikar ne poslušaj mame in ostalih,delaj tako kot ti misliš da je za tvojo pupiko najbolje in na koncu tudi bo boš vidla.
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Miškolinček, jaz sem tudi iz Kranja, veš? Hm, se ne spomnim, saj prideš ti v petek, ne?
SE globoko opravičujem,sem se včeraj zvečer ko sem že ugasnila račinalnik spomnila nate in sem ti hotela ravno danes omenit,pa si me prehitela. Drugič pomislim tudi nate,obljubim.
ZA petek pa jaz sploh nisem nič javila,ker je bil to edini datum ki pa meni ni nevem kako ustrezal,potem sem pa videla da vsem ostalim pa in sem bila tiho,da ne bi zaradi mene srečanjepadlo v vodo,ker pol spet ne bi datuma najdle.
V petek namreč pri nas ni nikogar ki bi šel po Erazma v vrtec,mož pride pa prepozno iz službe.tako da tudi če bi mi uspelo pridet,bi morala takoj nazaj,ker iz Ljubljane pridet pravi čas,saj veš kakšna gužva je. Pa še vozila nisem nikoli po LJubljani in to pol traja,pač nisem ravno ljubitelj vožnje,peljem ko je treba.
Saj če se slučajnonaredi da pa lahko pridem vsaj za pol urce,pa lahko kljub temu da se nisem pofočkala, a ne? Saj vas kar nekaj poznam vas bom že najdla.
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Miškolinček - danes žal ne bo šlo. Je moj v eni komisiji in gre v NG, pa sem brez avto. Ga pa do 15h ziher ne bo domov.
Ni panike,sej tko verjetn ne bom šla.smo bili včeraj cepljeni,pa smo bili do danes zjutraj brez vročine in vse o.k.,razen tega da je celo noč jambral in nič spal,zdajle ma pa mal vročine in bom rajši kr doma. Verjetno mal reakcije na špiko. Pa drugič,sam da ne bojo že prej 1 leto stari preden se bova zmenile