Pa da se še jaz pofočkam. Mi ni isto nič podobno, da šele na tretji strani, ampak zdaj bom takšen roman napisala, da boste imele kaj za brati
Mi smo od prve posvetovalnice. Katastrofa. Tako sem jezna, da ne znam povedati. Je našo P zamenjala ena druga, ker je naša na dopustu. Na kratko povedano, jaz sem čisto zanič mamica. Ne znam pravilno previjat, otroka oblečt, podirat kupčke, lupinico imamo zanič in pazi to, Zoja Miša, podložit jo moram s 4! pleničkami, ker naš fant kar pade v njo. Ne nosim ga pravilno, tudi hranim ga ne pravilno. Najhuje je pa to, ker je ona to sklepala in me sploh ni videla kako jaz to delam. Jaša ima malo povečan mišični tonus. Za roke ga je vlekla do sedečega položaja. Glavico je držal nazaj in ker mu v sedečem položaju ni omahnila naprej, je po njenih besedah zategnjen. Pri Evi se spomnim, da jo je naša P samo malo za rokice prijela, da vidi če glavico za sabo potegne, več je rekla da ne sme. Pri Jaši sem avtomatsko roko podstavila pod glavico, ona pa da ne smem, da mora videt če je v redu. Sploh ne bi bila jezna, če bi jaz vedela da delam narobe, tako pa imam ta handling naštudiran, dve leti ga že izvajam, in Evo in Jaša pravilno nosim, prestavljam, previjam, ona mi pa govori da ne delam pravilno. Eva je zdrava, dobro razvita, po motoriki veliko bolj sposobna kot marsikateri dvo ali dvoinpol letnik. In kaj sem pri njej delala narobe? Nič, ne? Še dobro da bo naslednjič naša P. Baje da če do naslednjič ne bo bolje, dobimo napotnico za fizioterapijo.
Težak je 4040 g in velik 55 cm. To je baje v redu, vendar nima nikjer nobenega dojenčkastega maščevja, kar bi ga baje MORAL imeti. In kaj naj naredim da ga bo imel??
Za vikend smo pa uživali. Sobota je kar minila. Malo na igrišču, malo doma in je bil dan naokrog. Včeraj smo pa praznovali naše obletnice (midva 2, sestra 4, Gregorjev rojstni dan) in je bilo super. Dopoldan sva z Gajko naredili en krog, popoldan smo pa preživeli zunaj in jedli
Sem si privoščila nekaj piškotov in je Jaša ponoči zvijalo. Nikad više. Eva cel dan ni spala nič, ponoči pa 13 ur
Aradej, Julija08, Karmar, Nateja in Tatly, čestitke za vaše štručke.
Gajka, jaz bom tudi Jaša cepila. Eva je imela enkrat rota virus in smo bili v bolnici na infuziji. Nočem več tega doživet. Pa še v vrtccu je in lahko domov prinese vsega boga.
Ozziebo, luštna sončka imaš.
Midva podirava kupčka tako da ima celo glavo in rokice naprej čez ramo. Podre ga v hipu, s tem na srečo nimamo težav.
Anaya, z mastitisom sem imela jaz probleme. Sem si masirala dojko, vroče obhladke, dojila, črpala, vroči tuš, masaža in je bilo v dveh dneh dobro.
Anita, jaz jem mlečne izdelke. Po tem ga HB ne zvija. Če bi ga pa še po tem, pa ne vem več kaj bi jedla
Šolarčki uživajte danesprvi dan v šoli.
Nejka23, midva se dojiva nekje na 2-3 ure. Včesah tudi na 1. Kakor želi. Drugače se pa jaz počutim kar dobro. Včesah sem res hudo utrujena, ampak tako hitro mine prvo leto, tudi spali bomo enkrat. Imam pa tudi jaz skoraj dvoletnico, ampak zaenkrat še ne kaže znakov ljubosumja.
Vilika, Naty, Erin Zoja Miša, Iva77 in Krysia, lepe slikice. Luštkani avgustovčki. Krysia, a misliš da sta si Jaša in Rok podobna. Hm, priznam da ne vem. Te podobnostimi nikoli niso jasne. Še zdaj ne vidim da bi bila Eva podobna meni in vsi govorijo da je, Jaša je pa baje čisti ati. Pa ne vem od kje vidijo.
Vilika, glede čaja ne vem. Se mi zdi da ne veliko.
Dojenč, kdaj pa imate prvo posvetovalnico? Ti bodo tam najbolj znali povedat kako je s hranjenjem. Moje mnenje: Če je vsaka njena plenička polulana in normalno kaka ter spi tri ure v kosu, potem te nima kaj skrbeti. Nekateri pač ne pridobivajo veliko. Ti bo pa tvoja P znala bolje svetovati.
Iva77, kofetk kadarkoli. Nekje v centru?
In to bi bilo to