Jutro še od mene.
Naty, hvala za kavico. Sem jo že ruknila
. Paše. In moram te pač pohvaliti, ker mi tako pridno odgovarjaš in si pri 2 otrocih, sploh super!
Mi smo imeli tako super noč, je Kaja Lina spala od 21.30h (in sama je zaspala v postlici
- sva jo prej malo cartala, jo dala v postlico in je zaspala, brez bunjenja
) in do 2.30h (5 ur
) in potem se je drugo rundo predramila ob 6h, šibam mleko pripravit, pa zaspi in je spala še do 7h, jaz pa tudi
. Se je najedla, čvekala z očijem in sedaj jo počasi zmankuje. Jaz pa likat, ker včeraj nisem
.
Miškolinček, sem zelo vesela, da je bilo vse o.k. Upam, da ste tudi noč imeli mirno in si si kaj spočila.
Majči, očitno tako kot je Tejkaz napisala, manj si pumpaš, pa se količina mleka zmanjšuje. Pri meni se za enkrat količina povečuje, ampak saj je prav tako, sem rekla, da bi vsaj do njenega 4 meseca rada vztajala. Mislite, da mi bo uspelo, brez da živce in voljo vmes zgubim???
Neža, super za že drugo tako uspešno noč!
Sayuri, tudi tebi, si si vsaj spočila! Pri vas se pa kar naprej nekaj dogaja! Bi rade volje prišla, pa je tole usklajevanje z mojimi joški še proces zase.
Tejkaz, upam, da se čim prej pozdravite. Pa če jih Jaša faše bodo verjetno čisto v blagi obliki, kar je dobro, ne?
Bella, no, pa gre na boljše, super! Pazite nase.
Anita, uživajte na trgatvi!
Bambi, daj prosim, odgovori mi glede teh kapljic D3. Kakšne je teorija. Kaj pravi stroka? Je o.k., če jih začneš dejati po 3 mesecu, tako kot pravijo punce???
No, bodite pridne, se beremo