Samo enkrat sem zvečer dodala Aptamil, ker je meni zmanjkalo, pa mi je potem naslednji dan celo dopoldne mojega metal nazaj. Si ne upam več probat.
Drugače si pa zjutraj mleko načrpam, ker ga imam preveč, ker spi 9 ur in mu zvečer brez problema dam po flaški ko je večje povpraševanje!
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
gajka in ostale, katere dojite in vaši otroci ponoči dolgo spijo, kako ve urejate s preveliko količino mleka ponoči??? a katera zmrzuje mleko, in če kam ga spravlja, a lahk kar v živilsko vrečko??? mal čudno vprašanje.
Sem že zgoraj odgovorila. Če mi bo pa ostalo mleko, ga bom pa zamrznila v ledene kocke in ga potem uporabiš, ko uvajaš gosto hrano, vsaj taka je ideja od ene na RR!
Se opravičujem če so moji odgovri kaj zastareli ampak je zame cel podvig, da vas preberem za en dan nazaj in vmes skačem do posteljice, da spet uspavam Ivana nazaj!
Zdaj bo spet čas, da bo jedel, jaz imam dva stroja cunj za pospravit, druge prat. Sem danes cel dan sama doma. Pa še žegnansko nedeljo imamo. Pa še včeraj je bilo treba meso pospravit, ko smo dali bika v klavnico.
Sicer pa same veste, da dela nikoli ne zmanjka!
Lepo se imejte, fino se pocrkljajte s vojimi malčki, čimveč opravljenih zakonskih dolžnosti

in se zopet beremo jutri zjutraj!

Vas imam vse tako rada, ker mi RR da zagon za cel dan!