02.10.2008, 07:49
3606
Ja, je zaposlen z
vernikov, ker niso volili NSi in ker je ''Zdravo'' po njegovem mnenju pozdrav iz časa komunizma in bi ga mogli nehat uporabljat!
Pa predvidevam, da če še nisi, da še boš slišala za to štorijo pri nedeljski maši.
Pa
video!
Vilika - Vid je pa orng pridobil na teži. A mu daješ AM ali je dojen? Ker Rok je tudi šel v 1 mesecu 1,6 kg gor, ampak je samo dojen in je P rekla, da za dojene
to ni problem. sayuri - držim pesti!
aradej - pri 2 mesecih je samo tehtanje in merjenje, pri 3 mesecih pa poleg merjenja spet pregled pri P in cepljenje.
Mi smo kar lepo spali, vstali 1× kot je zdaj že precej v navadi.
Danes zvečer pride
domov, ga ni bilo 3 dni, ker je službeno odsoten. Se pa nimam kaj veliko za pritoževat čez njega, ker je sesalec navadno v njegovi domeni, Roka tudi on kdaj previje, se igra z njim, ga okopa... Hja, edinole jest mu pa res ne more dat.
< Sporočilo je popravil gajka -- 2.10.2008 7:53:07 >

Najprej ena dobra
Ne vem pa zakaj zadnja 2 dni tako punka in preden ji uspe ima pa krče
. Ampak za enkrat ni hudega. Sem pa zato toliko bolj skeptična, ali naj ji dam jutri prvič AD3 kapljice. Kaj menite ve? Tejkaz ti si rekla da boš počakala do 3 m. Zakaj
se pa jaz ne moram preprosto tako odločiti in me te kapljice preganjajo?!? No, kaj naj naredim???
To se pa že dolgo ni naredilo, da bi v ležalniku zaspal že tako zgodaj.
, jaoo pa sej je še cel ta vikend, štacune so tud ob nedeljah odprte, pa cela naslednja sobota-dan pred krstom. Jaz pa že vse zmenjena, mam mi je skleklala belo oblačilo in notr datum všila za krst
, upam da si danes premisli!
...mi ni čisto jasno
Pa sem prve dni slišala ogromno pripomb, da je preveč izgubil takoj po rojstvu in da prepočasi pridobiva na teži...
Je pa ves čas samo dojen in res da me je porod malo presenetil in da je proizvodnja mleka pri meni imela malo daljši štart.