Zoja Miša ni panike za odgovor, sem videla, da si najbrž spregledala.
Da pa se ne boš sama hvalila, da te še jaz pohvalim.
Izredno pridna in vztrajna si s črpanjem mleka, da vztrajaš da je tvoje mleko! Vem pa, da bi z veseljem dojila, če tvoja pikica ne bi imela težav! Ima pa tudi dojenje svoje težave!
Prav tako pohvale vsem ostalim, ki si tudi črpate mleko!
Pa zgleda, da smo imeli včeraj skoraj enak večer. Je bil malo čez devet že v posteljici, pa se je začelo, krči in vetrovi, da je kar dekico privzdigovalo. Potem pa se je okoli polnoči pokakal, kar se ni še nikoli.
Potem je še 15 minut jedel in končno zaspal do 6h.
Ja
pa morajo dat čez porcijo konkretnih krčev, da vidijo da si me ne zmišljujemo intenzivnosti in trpljenja
.
Ker Ivan noči prespi, zjutraj poje kolikor poje, ostalo si pa izčrpam in imam v hladilniku do večera, če slučajno rabim, čene pa zamrznem. Imam pa zjutraj čisto trda prsa in komaj čakam, da gre mleko ven!
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14
Mene pa zanima tiste ki dojite.
Zdaj je čas
- trgatev......boste jedle grozdje in pile mošt? NE
- kostanji....pečeni,najmi? NE
- gobice,...za zajterk z jajčko? NE
- Bi pa z največjim veseljem!
tejkaz izkoristi čas za spanje, likanje bo že počakalo!!!!!! saj vedno počaka! Ko boš vsaj malo naspana, bo delo hitreje steklo, pa še Jaša bo bolj mirno zaspal, ker boš ti bolj umirjena! Pa mogoče ti bo malo moralo dvignilo, ko veš da nisi edina v neprespanih nočeh!
gajka poskusi mu malo palček namazat z ušesnim maslom iz njegovega ušesa. Škodilo mu ne bo, pa mogoče bo pogruntal, da ima ogaben okus!
Ti se kar potoži, smo zato tu, da te poslušamo in ti damo prav vse kar rečeš!
KRST midva sva se tudi skoraj udarila, ker sem vztrajala, da gremo na kosilo, moj je pa rekel, da tisto kosilo za 20 ljudi lahko pa res doma skupaj spacamo!

Nimam mize in krožnikov za 20 ljudi, pa pomivalca tudi ne za posodo pomivat. Pa meso in ostale stvari tudi koštajo v trgovini ne samo v gostilni, dobro res je tudi razlika v ceni.
Mogoče bo katera huda name, ampak res nimam energije za skrbet za Ivana zraven pa še 20 ljudi streč. Pa tudi jaz rada malo poklepetam z ljudmi, ne samo da letam sem in tja.
Aja, pa jutri imava tudi midva zvečer pripravo na krst, pa mu sploh nisem dala izbire ali gre ali ne.!
< Sporočilo je popravil cebrca -- 7.10.2008 9:46:45 >