IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Jaz upam, da bo danes o.k., ko sem AD3 skenslala.
A mislite, da naj pokličem pediatra in povem, da ima ful krče in da ji ne bom več dajala? Pa da mi da kaj drugega? Ali naj kar Oleovit naročim???
Jaz sem klicala P in povedala kako hudi krči so, pa mi je kar po telefonu rekla naj neham. Oleovit pa nisem naročila, še 14 dni pa bo star 3 mesece. Potem pa upam, da se zadeva umiri in bom spet začela dajat kapljice D3. Sicer sta pa vidve s Kajo Lino toliko časa zunaj da najbrž ji vitamina D sploh ne manjka!
Saj jaz za krst tudi ne bi koplicarala, ampak nas je samo ožje žlahte 20

. To so moji in njegovi starši in najine sestre z družinami in to je to!
Pa dobro opravita danes na pregledu!
sayuri pri nas se tudi ni nikoli dajalo denarja za krst. Vsaj do zdaj je veljalo da je krst edini zakrament, ki se ne plača.

za dolgo noč!
LinaK tudi midva nimava več kapljic, pa ga vseeno zvija, toda s kapljicami je pa še huje!
gajka jaz sem verna ampak cerkve pa ne maram. Se mi je čisto zamerila ko sem šla jaz k birmi. So ravno naredili novo fasado in jim je zmanjkalo denarja. So potem potalali položnice staršem od birmancev in rekli, če ne plačate pa otroci ne gredo k birmi!

Od takrat naprej ločujem vero in cerkev!
bambi14 ne vem kako zgleda, ampak da te bodo hitro pustili pri miru in da bo vse u redu!
tejkaz tudi tebi za predolge noči!

Če bi lahko bi ti kar prišla zlikat tisti kup cunj. Naj se Eva hitro pozdravi.
Krysia 
pa čestitke za obletnico!!!!!
Erin kako lepega fantiča imaš!!!!
Pa HB za copy ...
< Sporočilo je popravil cebrca -- 8.10.2008 10:44:01 >