IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Cebrca najbolje, da ga pod tušem počakaš, bosta vsaj več skupaj.
Sem imela v mislih ogrevane ploščice na stenah tuša da preveč ne zruka.
Hojla sem čisto zgonjena in nimam koncentracije, da bi vas brala ali komentirala.
Očitno nas že od petka daje luna. Ivan podnevi ne spi in ves čas bi samo jedel, dobra nista ne dudka ne čaj. Moji bradavici sta tako zgonjeni, da sem šla nazaj na nastavke, ker drugače tulim od bolečin med dojenjem. Zgleda kot da ne bi znal več jest. Potegne močno da se mleko ulije, potem pa spušča bradavico in grabi nazaj samo vršiček in ščipa. Pa spet zagrabi fino stisne in začne cukat glavo levo desno in gor in dol, jaz pa zraven kar zvezde vidim. Pa sploh ne poje vsega mleka, ker mi joške ostanejo čisto trde. Ko samo pomislim, da je treba spet dojit mi grejo lasje pokonci. Pa ima mleko čisto dober okus.
Ne pomaga ne nošenje ne guncanje, kjer koli je samo tuli čez dan. Ponoči kar naprej jamra, jaz pa ga celo noč poslušam in nič ne spim že dve noči, mi je to še huje kot pa da bi dojila. Pa vročino ima normalno, ušeska so videti u redu, lula in kaka normalno, kožice nima nikjer rdeče ali vnete. Sploh ne vem več kaj ga daje. Še ko je imel najhujše krče ni bil tako siten in nemogoč kot je zdaj.
Sem se morala malo potožit, sem čisto živčna razvalina zaradi bolečih bradavic. Ko se bom nekako uspela sestavit skupaj spet pridem na RR vas malo pogledat. Če me boste pogrešale se nisem izgubila ampak samo spim.
Mimogrede, tudi mene še ni obiskala

, pa dojim od začetka. Sicer pa sem imela ful probleme z

tako da sploh ne vem če to pri meni kaj pomeni.