cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: TAI, TAJ, TAY, TY

clock-img

05.09.2008, 22:03

clock-img

Tonchka

pencil-img

318

Meni se zdi prav bedno, kako dolgočasno življenje imajo nekateri, da se tako obremenjujejo z imeni tujih otrok in se počutijo osebno prizadeti, če kakšna mamica da SVOJEMU otroku ime, ki njim ni všeč.

Se tudi s tem strinjam.

clock-img

05.09.2008, 22:11

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Uf, kaka debata. Sem skoraj pozabila kaj želim odgovoriti. Torej: Taj

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

05.09.2008, 23:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

TAJ - brez kompliciranja

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.09.2008, 23:38

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nobeno od naštetih mi ni všeč....ma kaj všeč...GRDA so ta imena. Jaz še psu takega imena ne bi dala.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

05.09.2008, 23:44

clock-img

tia12

pencil-img

883

Me zelo zanima kaksna so imena tvojih otrok, če jih imaš....aja taka ne da bi lahk psa poimenovali a?

clock-img

05.09.2008, 23:56

clock-img

frutolina

pencil-img

766

Tia12 ne obremenjuj se s takimi odgovori... veseli se svojega otročka in uživaj v nosečnosti!

Bom pa jaz podala še (moje) zadnje v tem sporočilu: komur ime ni všeč naj pač reče da mu ni. Komur je všeč naj pač pove kateri zapis mu je najbolj. NIKAKOR pa ne pišite da gre za pasja imena ( ker je dejstvo da imajo psi človeška ) in še manj da gre za grdo ime. S tem žalite marsikaterega otroka. Nobeno ime ni grdo, ljudje imamo pač različne okuse. Še sreča da smo različni.

clock-img

06.09.2008, 00:03

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

še manj da gre za grdo ime. S tem žalite marsikaterega otroka. Nobeno ime ni grdo, ljudje imamo pač različne okuse. Še sreča da smo različni.

Ja, ravno zaradi različnih okusov pač občutimo nekaj lepo in nekaj grdo. TOrej ne vem, kaj bi rada. Sama si napisala, da smo različni....torej.....zato.

In še enkrat, meni je ime GRDO. In s tem ne žalim otroka, saj na otroka gledam kot na osebnost, ko na človeka z mnogimi lastnostmi. Ime je samo del njegove osebnosti, ki pa osebnosti vsekakor ne "poslabša" ali "poboljša". In če že koga s tem žalim, potem so to starši, ki več sami ne vedo, kaj bi radi, ko izbirajo takšna čudna imena.

In ja tia12, imam otroka, dva. Ime jima je Bor in Brin. Tudi pse poznam s tem imenom. Pa kaj sedaj...v jok in na drevo?

Prosila si za mnenja, mi smo ti jih dali.

R. Tagore

clock-img

06.09.2008, 00:36

clock-img

Anonimen

tia12 - Mislim, da si preveč "zares" vzela, ko si doživela val kritike. Mogoče ti je zvenelo zlobno, ampak mislim da je bilo veliko teh dobro namernih. Tudi sama sem lansko leto januarja in februarja iskala ime za našega lumpa. Najprej sva kolebala med Jure in Nejc - večini na RR sta bile obe imeni preveč pogosti, Jure pa zelo out. No, februarja pa sva izbirala med Jure in Luka in večino j erekla, da Luka, pa čeprav je ime prepogosto, ker Jure pa res ni no nekako... ampak na koncu sva kljub vsem teorijam, vsem mnenjam izbrala ime Jure. In nisva čisto nič zgrešila. Paše mu tako, kot bi rekli ata na mamo. user posted image

Meni je od naštetih imen najbolj všeč Taj, kaj bosta vidva izbrala pa... user posted image

clock-img

06.09.2008, 08:19

clock-img

CHICA 83

pencil-img

104

TIA12 ne obremenjuj se z komentarji določenih staromodnih uporabnikov/ic, ki ne razumejo, da imena Janez, France niso več v modi, pa ker so jim razna modna imena čudna.
Meni je ime TAI user posted image zelo lepo, in sem tudi sama razmišljala v tej smeri, če bom kdaj imela otroke.

Srečno

YOU WANT IT, YOU GOT IT

clock-img

06.09.2008, 08:58

clock-img

Skye

pencil-img

3190

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Meni se zdi prav bedno, kako dolgočasno življenje imajo nekateri, da se tako obremenjujejo z imeni tujih otrok in se počutijo osebno prizadeti, če kakšna mamica da SVOJEMU otroku ime, ki njim ni všeč.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

06.09.2008, 09:06

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Najbolj smešne so tiste izjave, da bodo otroci z nekoliko bolj nenavadnimi imeni od strani vrstnikov deležni najrazličnejših pripomb. Le od koga se bodo takšnega zazmehovanja naučili? Hja, otroci so pač iskreni in povedo naglas tisto, kar njihovi starši govorijo doma, ker so pač preveč "uglajeni" da bi kaj takšnega mamici ali otroku povedali naravnost v obraz. Glasni so samo doma in v varnem zavetju virtualnega sveta. Čakaj, kakšen izraz je že za takšne ljudi... ah, ja, strahopetnež, hinavec... user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

06.09.2008, 09:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

še manj da gre za grdo ime. S tem žalite marsikaterega otroka. Nobeno ime ni grdo, ljudje imamo pač različne okuse. Še sreča da smo različni.

Ja, ravno zaradi različnih okusov pač občutimo nekaj lepo in nekaj grdo. TOrej ne vem, kaj bi rada. Sama si napisala, da smo različni....torej.....zato.

In še enkrat, meni je ime GRDO. In s tem ne žalim otroka, saj na otroka gledam kot na osebnost, ko na človeka z mnogimi lastnostmi. Ime je samo del njegove osebnosti, ki pa osebnosti vsekakor ne "poslabša" ali "poboljša". In če že koga s tem žalim, potem so to starši, ki več sami ne vedo, kaj bi radi, ko izbirajo takšna čudna imena.

In ja tia12, imam otroka, dva. Ime jima je Bor in Brin. Tudi pse poznam s tem imenom. Pa kaj sedaj...v jok in na drevo?

Prosila si za mnenja, mi smo ti jih dali.

Smo si različni ja ... samo, da pa rečeš, da je ime grdo, pa ni več samo izražanje svojega mnenja ampak (hoteno ali nehoteno ) žaljenje tistega, ki je to ime izbral.
Meni osebno to ime ne sede (če že, potem Taj) ... no na splošno mi ta moderna imena ne sedejo preveč, ampak da bi rekla, da mi je ime grdo, to pa ne ... kot oseba s svojim mnenjem rečem lahko le, da mi to ime pač ni všeč.

clock-img

06.09.2008, 09:43

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Smo si različni ja ... samo, da pa rečeš, da je ime grdo, pa ni več samo izražanje svojega mnenja ampak (hoteno ali nehoteno ) žaljenje tistega, ki je to ime izbral.
Meni osebno to ime ne sede (če že, potem Taj) ... no na splošno mi ta moderna imena ne sedejo preveč, ampak da bi rekla, da mi je ime grdo, to pa ne ... kot oseba s svojim mnenjem rečem lahko le, da mi to ime pač ni všeč.

"Grdo" ali "ni všeč" sta zelo podobni izjavi, le da gre v drugem primeru pač za olepševanje isto povedanega. Po domače, v drugem primeru se delaš finega, v prvem pa pač ne. Dejstvo pa pač ostane. Tako, da je brezveze sedaj nakladati na x-straneh kako in kaj.

Vsak pove pač svoje mnenje, eni direkt, drugi pa pač zavito v celofan. In zaradi tega se ne bo svet podrl. Vsaj moj ne. Če pa se bo drugim zaradi tega, mi je pa, po pravici povedano, čisto vseeno.

R. Tagore

clock-img

06.09.2008, 09:45

clock-img

rija

pencil-img

15589

marogica....daj, bejž na drevo....

ker tisti, ki do zdaj ni razumel kaj hočeš povedati...a misliš, da je še upanjeuser posted image

...vox populi...

clock-img

06.09.2008, 09:47

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ker tisti, ki do zdaj ni razumel kaj hočeš povedati...a misliš, da je še upanjeuser posted image

user posted image user posted image  Ne...kot mnogokrat....user posted image

R. Tagore

clock-img

06.09.2008, 09:49

clock-img

tia12

pencil-img

883

Ja marogica pejt na drevo, asaj imas doma dva drevesa, mal manjsa ampak vseen....

clock-img

06.09.2008, 09:51

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Ja marogica pejt na drevo, asaj imas doma dva drevesa, mal manjsa ampak vseen....

o mater, saj sem vedela, da se je treba od nekoga naučiti.....

...vox populi...

clock-img

06.09.2008, 09:53

clock-img

Skye

pencil-img

3190

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Vsak pove pač svoje mnenje, eni direkt, drugi pa pač zavito v celofan. In zaradi tega se ne bo svet podrl. Vsaj moj ne. Če pa se bo drugim zaradi tega, mi je pa, po pravici povedano, čisto vseeno.

hladno, hladno ni kaj user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

06.09.2008, 09:53

clock-img

tia12

pencil-img

883

Točno tako....user posted image

clock-img

06.09.2008, 09:56

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Čisto odkrito...doma imamo 23 RAZLIČNIH vrst iglavcev...in še dva(malo manjša, kot si napisala), torej 25. Tako, da je izbira, na katero drevo, res velika....user posted image

R. Tagore

clock-img

06.09.2008, 10:20

clock-img

tia12

pencil-img

883

kar izvoli, nimam nič proti....user posted image

clock-img

06.09.2008, 10:39

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Bom še jaz mal nasmetila; meni pa "grdo" in "ni mi všeč" ni eno in isto. recimo ime Ksaver mi je grdo, ime Ožbej mi pa ni všeč. Je pa res, da če bi me mamica od Ksavra vprašala, ji ne bi v faco povedala," tvoj otrok pa pomojem grdo ime ". Na forumu pa....

Tia, kar navadi se, tukaj smo skriti za ekrani in nicki , ne gledamo si v oči in zato dobiš kakšno tako, da samo buljiš,... Tako pač je. Jaz sem bila tud na začetku blazno užaljena ob kakšnih odgovorih.... zdaj pa ne več.

clock-img

06.09.2008, 10:53

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

vsekakor TAI, ime mi je super in je bilo tudi moja odločitev, pa smo dobili princeskouser posted image . Ime pa pomeni v kitajščini odličen, ekstremenuser posted image , drugi njegov pomen pa je oseba iz Tajske

Ko sva izbirala ime za starejšega, tudi nisva vedela ali naj bo MAI ali MAJ, pa sva se odločila za MAI, saj ima veliko boljše karakteristike. V šoli zaradi tega nima težav, pa tudi razlagati ni potrebno nikomuruser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

06.09.2008, 10:59

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

nič od tega

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

06.09.2008, 11:31

clock-img

moniponi

pencil-img

50

Taj user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem