IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara
Jaz sem pa kar malo jezna, ko berem tole - ja kje so pa očetje? Zakaj je samo mamica neprespana? Saj če se izmenjujeta dva je tole lažje prebroditi, pogosto pa še pomaga za boljši spanec - pri nas je že. Dokler sem samo jaz vstajala, se je mali zbujal le vedno pogosteje. Ko je del noči prevzel ata, je mali ugotovil, da je v bistvu kar fino spati. Saj od začetka je bil jok in upor, ker ati pač nima jošk
, ampak vseeno ga je lahko ujčkal in ga toliko potolažil, da je zaspal nazaj.
se strinjam!!!
brez pomoči mojega, nebi js nikoli nehala dojit in bi še vedno ponoči ustajala in dojila
brez pomoči mojega, nebi mali nikoli znal sam zaspat (uspavanje je trajalo tudi po 2 uri, zdaj zaspi sam v 15 minutah)
ponoči se je moj ustajal, kljub temu, da je prihajal iz službe tudi ob 1h ali 2h(če je delal nočno) in uspaval Eneja, ko se je zbudil za dojenje, saj če bi ga js, bi se drl kot zverina, ker bi hotel zizo...in tako je trajalo 3 dni in mali ni več hotel zize
čez dan in zvečer ga je moj uspaval (ga dal v posteljico in ga pregovarjal, da mora zaninat......in tako se je navadil sam zaspat. js sem ga vsak večer uspavala 1-2 ure
tako da mamice, očetje nej gredo v akcijo!!! kljub temu, da nisem bila v službi, me je moj večkrat pustil spat in se on zbujal
brez pomoči mojega, mi marsikaj nebi uspelo, saj mali točno ve, da lahko samo mamico okrog prsta obrne...
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦