writing-img

RE: Ob katerem filmu ste najbolj jokali?

clock-img

11.09.2008, 22:52

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Sem rešila...pa še vse ostale!user posted image

clock-img

11.09.2008, 23:41

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

ga filma pa nisem gledala. Sem full iskala, če bi najdla še ostale njegove filme, pa sem po netu najda, ampak ni bilo podnapisov....... razumem pa nič kaj dosti Je pa Almodovar car in škoda, da ni tako znan in priznan, kot nekateri holivudski brezvezneži.....

joj, na Alive sem tudi čisto pozabila pa Šindlerjev seznam tudi, ja.......

očitno imava res podoben okus

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Je pa Almodovar car in škoda, da ni tako znan in priznan

Meni se pa zdi, da je zelo priznan.

mogoče med filmarji, ki so strokovni..... naredi pa anketo tu, koliko ljudi pozna Almodovarja ali vsaj en njegov film......pomoje ne bo dobrih rezultatov user posted image user posted image

frutka, a maš ti to kaj na dvd-jih? bi si jih izposodila user posted image

nič bat, eni ga kar poznamo. nazadnje sem gledala Volver. so pa ful dobri filmi njegovi in nasplošno, če se le da si pogledam zelo rada kak evropski film. so precej bolj realni, življenski in pa nepredvidljivi v primerjavi s holivudom. pa še igralci so več ali manj povprečnega videza, akr naredi vse skupaj še bolj realno.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

11.09.2008, 23:41

clock-img

Anonimen

Sem rešila...

Bravo user posted image .

clock-img

11.09.2008, 23:54

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

A se ktera spomni vsebine EREASERHEADA od Lyncha?

clock-img

11.09.2008, 23:55

clock-img

Anonimen

A se ktera spomni vsebine EREASERHEADA od Lyncha

Jaz ne.
Samo tolk odgovorim, da ti druzbo delam user posted image .

clock-img

11.09.2008, 23:55

clock-img

Anonimen

A si resla anketo?

Reklamo delam, ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 00:14

clock-img

Anonimen

Pred dežjem

A ta je makedonski?
Tudi fenomalen. Samo ne vem, ce za jokat meni.

Uh!

Uh!

Mislim, da je bilo nekje leto `94, ajde, se je reklo, gremo v kino, da vidimo to čudo od filma. In imeli smo kaj videti. Predstavljajte si takrat naivnega fantiča pri svojih 17-ih, ki se mu je po tistih dveh urah umetniške predstave pravpzaprav razodela popolna tragičnost in nesmiselnost takrat aktualnih dogodkov. Jokal sem kot dež! Nikoli ne bom pozabil zadnje scene tega filma čigar konec omogoči gledalcu zaokrožitev zgodbe v celoto - totalni šok po katerem je Bakfark potreboval dneve in dneve, da si resnično opomore. Spomnim se, bila sva s kolegom, tisto malo kar nas je bilo v kinu spuščamo glave, da nam ne vidijo solze, v meni vre in samo čaka na erupcijo, ampak ne smeš, ne moreš, kao ne spodobi se za moškega, ne da bi se drl nego ječal, pritisk v prsih nepopisen. Besede, ene same samcate besede nisem mogel spraviti iz sebe. V avtu mučna tišina, kdaj bova že enkrat prispela, samo da čimprej spizdim iz avta. Niti adijo, niti pogled v oči, samo zamah roke za hrbet...
In nikoli več me ta film ne bo videl. 

clock-img

12.09.2008, 00:16

clock-img

Anonimen

tisto malo kar nas je bilo v kinu

V Kompasu na Miklosicki je igral.

clock-img

12.09.2008, 00:17

clock-img

Anonimen

Pri nas v Udarniku na ... svašta, ne spomnim se ulice.

clock-img

12.09.2008, 00:18

clock-img

Anonimen

Aja, ti si iz Mb.

Full se spomnim tega filma...prej sem sla na martini.
Pol pa una punca. Ali je bil fant? Ne, punca na fanta. Odklop.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 12.9.2008 0:19:11 >

clock-img

12.09.2008, 00:22

clock-img

Anonimen

To je bilo moje najbolj emocionalno soočenje s filmom. Še najbolj sem se temu približal z Von Trierjevim Lomom valov in Inaritujevim Babilonom.

Pravzaprav sem obema ostal dolžan še kar nekaj filmov. Pa nikakor se jih ne spravim gledat.

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 12.9.2008 0:23:40 >

clock-img

12.09.2008, 00:24

clock-img

Anonimen

Lomom valov

Ne poznam.

To je pa minus non-Tv-ja, da si vezan na kino in filme, ki jih tam ujames.

clock-img

12.09.2008, 00:31

clock-img

Anonimen

Težko, da boš kaj od tega ujela na TV. Lom valov, tragična zgodba mlade, malenkost omejene Bessy, ki se  zaradi nesporazuma v tolmačenju želje njegovega stradalega moža, trdno odloči, da mu bo pomagala na ta način, da bo seksala z drugimi. Sledi tragedija, ki je v stanju čustveno razmetati tudi največje trdokožce.

Ne vem a je kdo slišal za Andreja Tarkovskega. Njegovi filmi so mešanica filozofije in čiste umetnosti. Malokomu všeč, vendar vredno vztrajanja.

clock-img

12.09.2008, 00:33

clock-img

Anonimen

Ne vem a je kdo slišal za Andreja Tarkovskega.

Slisala ja, ampak nekje v pozadini.
Ne poznam nic, takole na pamet.

clock-img

12.09.2008, 00:35

clock-img

Anonimen

Solaris, Stalker, Andrej Rubljov, Ivanovo otroštvo, Zrcalo... Gledal samo prva dva.

clock-img

12.09.2008, 06:54

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Težko, da boš kaj od tega ujela na TV. Lom valov, tragična zgodba mlade, malenkost omejene Bessy, ki se zaradi nesporazuma v tolmačenju želje njegovega stradalega moža, trdno odloči, da mu bo pomagala na ta način, da bo seksala z drugimi. Sledi tragedija, ki je v stanju čustveno razmetati tudi največje trdokožce.

Ne vem a je kdo slišal za Andreja Tarkovskega. Njegovi filmi so mešanica filozofije in čiste umetnosti. Malokomu všeč, vendar vredno vztrajanja.

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Težko, da boš kaj od tega ujela na TV. Lom valov, tragična zgodba mlade, malenkost omejene Bessy, ki se  zaradi nesporazuma v tolmačenju želje njegovega stradalega moža, trdno odloči, da mu bo pomagala na ta način, da bo seksala z drugimi. Sledi tragedija, ki je v stanju čustveno razmetati tudi največje trdokožce.

No, vidva mladca (Uff matr sem stara)user posted image

Jaz sem Pred dežjem gledala v CD, mislim, da je bila naša celo premiera, z možem so nama solze lile po obrazu (on redko kdaj spusti kakno solzo).
Še dobro se spomnim, da sva bila po predstavi zmenjena v Drami, in da sva odhorakla naravnost domov v smrtni tišini .

Lom valov sem ledala na Liffu, tudi grozno žalosten film.
Tega res ne bi mogla ponovno gledat, medtem ko Pred dežjem komot.

Tarkovski.
No z njim sem se pa srečala 1982 ali je bilo1983 na prvem festivalu ZF fila, ki je nekaj dni, mogoče celo en teden potekal v CD. To je bilo še milijon svetlobnih let pred videorekorderji in VHS, vsaj v pri nas v ex-jugi.
In sem -prosim lepo kot 15 letna smrklja zdržala 5 ur (z anim ali dvema odmorma) celo, ta dolgo verzijo Solarisa, ki je bila za nameček že simultano prevajana.

clock-img

12.09.2008, 07:49

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ljubezen v steklenici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ( Kevin Costner ).

to sem pa jaz knjigo brala. Tukaj pa res nisem jokala, je bilo veliko, veliko preveč pocukrano vse skupaj. kr neki.

clock-img

12.09.2008, 08:07

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ljubezen v steklenici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ( Kevin Costner ).

to sem pa jaz knjigo brala. Tukaj pa res nisem jokala, je bilo veliko, veliko preveč pocukrano vse skupaj. kr neki.

Jah, jeb at ga. Jaz sem pač rumantična dripa user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

12.09.2008, 08:49

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

A si resla anketo?

Reklamo delam, ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je hudo prikrojen rezultat ankete.... rešujejo jo izključno tisti, ki ga poznajo...... to ne gre tak user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 08:50

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

jesen v new yorku (mislim da je naslov)pa še kak bi se našel.

clock-img

12.09.2008, 08:55

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

najini mostovi

clock-img

12.09.2008, 10:16

clock-img

maniac

pencil-img

94

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

oh, Tarkovski in njegova Nostalgija user posted image ... in Ivan Rubljov, Zrcalo, Žrtvovanje, ma, kar stiska me, ko samo pomislim na te filme - pa ne, da bi mišlo na jok, samo ... ne znam opisat.

clock-img

12.09.2008, 11:12

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Meni je pa Almodovar car careva. Imam kar nekaj njegovih filmov doma in mi ni problem gledat istega filma stokrat.
Kera je rekla, da se cmera pri reklami za Merci?? Jaz se tudi user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

12.09.2008, 11:16

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Danes zvečer bom gledala ta vaš opevani P.S. I love you. It better be good, če ne bo pokalo.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

12.09.2008, 11:16

clock-img

Anonimen

Jaz tulim pri vsakem filmu,ki je žalosten sem pa res jokala ob;

Zelena milja

Titanik na koncu,ko so bili vsi vodi matere z otroki dojenčki,ki so zmrznili...user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem