dobro jutro!
se včeraj nisem nič oglasila popoldne. smo bili na pikniku pri Urošovi teti. potem pa smo tako pozno prišli domov, da se mi ni dalo več za računalnik.
nana, nam sploh ni več sušil, potem že prat ni več hotel tako lepo, na koncu pa je že rabil eno uro ali več, da je sploh vodo potegnil, da bi začel prat. mislim svašta. potem pa je tašča dajala komentarje da imamo elektriko preslabo. je prišel električar in rekel, da naj drugje vzrok iščemo. potem je prišla tašča ven z idejo da je z vodo nekaj narobe, da v kurilnici ne bi smela biti tako vorča voda za pomivalni stroj, ker jo pač že stroj greje.
ti pravim, da je za po pizdit pri naši hiši ko se ona začne pametno delat. pa ji ne prideš do živega, ker ona ni blond ampak je siva. včasih Irena kaj tu gor prebere, bo vedela kaj mislim.
ah ma zdaj pa sem ti spet zamorila s to mojo
taščo. samo da bomo enkrat na svojem, te pa je ne bom več rabla gledat. saj dobro da že imamo sedaj neki plac na vrhu zase, da se poskrijem pred njo.
body-e pa ti bom prinesla verjetno čez teden ali pa naslednji vikend. upam, da ni prepozno. pa saj ne bo so tako velikosti 86/92.
anita, Patrik se je začel najprej vlečt z rokicami in drset po trebuhu, potem pa je kar že naslednji dan ali čez dva že obvladal kobacanje po vseh štirih. zdaj ga pa ni boljšega kot to.
kolene in komolce pa že ima čisto plave.
klaja, kako lepo, da se tvoji pupiki tako lepo igrata in razumeta. a pri vas pa sestrico kličejo? pri nas pa Patrik obvlada ataaa ataaa. bo brateca dobil.
piškamiška, ta pa je dobra z lučko.
tu jo je zagotovo našel.
triš, pri nas je tudi najbolj aktualen prostor za plazeneje hodnik potem pride v kopalnico in tam najde koš za smeti. te pa vzame pokrov in se igra z njim. tak da zdaj sem mu ga rajši umila in je to njegova nova igrača mi smo pač brez pokrova na košu za smeti.
potem je še aktualna botrcina soba. tam je seveda spet koš za smeti, amapk je tak, da se lahko vzpne ob njem te mu je pravo veselje, potem pa ga čez čas vrže po tleh in je jok.
ja takle mamo bi rekla alfabeta.
TRIŠ
Klaja kako lepo za Julijo in Hano da se tako razumeta.Glede govora oa je pri nas samo baba in ata.Se pravi bomo imeli naslednejga fantka
mi tudi poznamo to.
klaja, iii kako boš to lepo naredila. jaz mu dela dojenčkov album sedaj. pa škatlo že tudi imam in mu dajem tja noter stvari. pišem mu samo v Dojenčkov album drugače ne. da bi pa šla zdaj po spominu pisat pa ni vse pobrklala, me že malo emšo daje.
tako danes pa grem spet na potepe. gremo k mojim na obisk in na kosilo potem pa še k sestri malo na obisk, da malo vidim moje tri nečake.
pa pa