Enako.Tudi jaz sem se nasmejala
Sunny morning danes sem naročila baby vac,ker ga do sedaj nismo potrebovali.Pa

za sušilec.Mi od kar ga imamo ne likamo
nič
Ljubljana mene je strah da ne bi dobil vročinskih krčevSicer jih ni imel nihče ampak vseeno me je groza,ker jih je imela od kolegice mala.So mislili da bo umrla.Jaz mu dam pol svečke ,ko je vročina 38,5.
Kako je s temi vročinskimi krči? No sem prebrala
mml tako da hvala za info.Vem pa da so si otroci med seboj zelo različni zato ljublana tudi tebi HVALA.
Katarina sedaj pa le uživaj v svojem domeku
Muzika vse najlepše ob tvojem prazniku Alfabeta sedaj pa me je Lana vprašala :"kdo je ta fantek",pa sem rekla:" Filip,poglej kako pridno pomiva posodo in pomaga mamici".Ona pa:" ja mami zakaj si pa ne kupijo pomivalca".No in sem lahko utihnila o pridnosti.Ti pa samo piši o Filipu,ker jaz se vedno nasmejem
mml tudi jaz te spoštujem in cenim ker si tako preprosta in nam pomagaš ko smo v skrbeh zase ali pa za naše sončke.HVALA
Katarinas si pa pridnaza marmeladice.Pa en velik
Dašabina zelo lepe slikice.Tista z grizenjem brade pa mi je tako znana
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
dašabina a to je vas kuža na oknu? Iiiiiiiii.
ja to je naša lepotička Daša, stara 3 leta, velika maza in nastavljačica za slike...
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Neja se nepreklicno izpisuje iz kluba brezzobih, končno je š**** zunaj.
Ni mi jasno zakaj je "š ****" cenzurirana.
Zdaj mi je potegnilo.
Ha, sem hotla napisat, da men še zmeraj ne potegne, kaj bi bilo, pa se pri citiranju vidi, kaj piše, da crkneš od smeha
Zdej sem šla pa še jaz citirat da sem vidla kaj je ta š. ..,pa sem crkavala od smeha
Klepetka

za pogum
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Ne, ne, Triška je bla pa v šopingu, sva se ob 15 slišali
mati ne povej vsega.Ja danes smo bili dopoldan v Ljubljani pa smo malo zapravljali.Sem pa Maticu kupila v ca zelo lepe kavbojke za 14 eur.So imeli neko akcijo

.Za Žana pa nisem dobila nobene kapice

.Kupili pa smo poganjalca za 15 eur od Tomy-a