pri nas pada dežek.In to zelo.
Sunny m.hvala za inf.glede slikic,saj tole mi je bilo že nekako jasno.Sem poskusila in vidiš,da deluje.
Pri nas se zelooo radi kopamo,samo iz vode ne gremo radi več ven.Potem se začne pri nas znanstvena fantastika,še namazat ga ne morem pošteno,vedno izvajam trike,da mu dajem ščetko za zobke,da se zamoti,zraven se joče...da ne naštevam,kaj vse izvaja.Potem pa pride na vrsto plenica...groza,včeraj sva morali z mojo mamo (HB da je bila tukaj)izvesti čudne prijeme da sva namontirali pleničko,celo stati je moral,drugače je bil jok.Potem pa še pižama,da ne govorim o tem ko gre čez glavo.Ja in šele večerja v stolčku.To je šele prava polomija,sploh noče jesti,danes je mojega
prav izsiljeval za kislo mlekokeksolinota pač ne.Ne vem,kako bo,če bo še huje...
No,zdaj me pa res že zanima,koliko stane tale sušilec v Tušu??
ursalara,kako da te nismo pogrešale,seveda smo te!!
Alfabeta,kaj jaz vem,kako se ta Sandra piše in kaj pa dela potem??Veš,to je res pogosto ime,lahko pa da jo poznam.Koliko pa je stara?
Anchikaa,pri nas je celo padala toča,majhna,ampak imamo dve strešni okni in je res ropotalo.Moje jožice pa niso tokrat nastradale.Pa ni še jesen,še vedno je koledarsko poletje...
klepetka,tvojih medvedkov se pa dobro spomnim ja...
Zdaj pa grem,ker sm pri koncu,mogoče še kaj pokukam sem nocoj.