Je napisal "we're sorry...pa sem ga z.......
Dan.
Sem čez vikend čisto zatajila. Sva bili leteči in se mi tudi zvečer ni dalo kaj veliko pisat, ker tudi ni bilo nekih novosti. Sem pa pridno brala in marsikaj ne bom komentirala, ker se mi ne da nazaj 6 strani gledat.
V soboto smo/so imeli trgatev, medve z Nejo sva se po velikih ovinkih izognili.
Sva šli samo malo pogledat, ko sva šli na sprehod. Sem skoraj dušo spustila, ker moraš v tak hrib gurat, da je noro.
Neja je povsod, razen doma, tako pridna, da skoraj ne morem verjet, da je to isti otrok. Pri moji mamici gre spat brez problema, kar sama. Včeraj je tam celo mleko na flašo pila
, doma ni šanse. Sem jo pa v soboto prvič pustila za dobro uro tudi pri očitovi family in je bila res zlata.
IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
Nejc ima najraje navaden jogurt. Kaj pa vaši sončki najraje papcajo?
Neja ima najraje FruchtZwergeje vseh okusov, Monte, Zdenka sir, vse vrste zelenjave, mesek...še najraje od vsega pa ima Argetino junior pašteto.
piškamiška ampak si pa res oreng tekačica. Zate bo mali maraton = mala malica.
Suzana koliko si pa dala za vrečo, če ni skrivnost?
ursulina pri vas ste definitvino zadeli s frizuro, količinsko mislim.
Anchikaa si se pa lepo potrudila s fake torto.
Anže
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Saj lahko Operil dam, ne?
Jaz ji dam, če je res fajn zabasan nosek. Včeraj sem ji zelo dobro posesala nosek, potem pa dala v vsako nosnico 1-2 kaplici, pa še to samo zvečer.
Za Linote jaz uporabljam kar mleko in sicer od Pomurske mlekarne 3,5%.
Za ven ji za zdaj nič posebnega ne obuvam, ker ji nogice dobro zavijem z deko. Ima Pediped copatke, tako kot doma. Jaz tudi razmišljam, da bi ji kupila Cicibanove čeveljčke. Anžetu jih obuj in mora imeti spredaj toliko prostora, da daš ti lahko zadaj za njegovo peto prst, tako da bo mogoče prej 19 ali pa 20.
Vsem "zobkotom"
Maruša
dašabina super trgatev.

Slikice pa ful lušne.
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Še vedno mi ne rata zlepit več citiranj skupaj....
Najbolje, da naslednje D + BK srečanje pri tebi zrihtamo, ti pripravi vprašanja pa bomo vse tam rešile.
Klemen
za mere.
nana mere pošlji mali pikici na ZS, ker je zadnjič rekla, da ne folga z vsem branjem in bi raje, če ji tam javimo za seznam.
martinca Antilop je zakon. Mi smo nabavli 4 in imamo pri vsaki babiki enega, pa pri deditu enega, enega damo pa v avto, če kam gremo in ful prav pride. Sem bila zadnjič pri teti na HR in sem ga imela s sabo, da je lahko z nami za mizo jedla.
klepetka naša Neja je pravi picek proti tej punčki od tvoje prijateljice.
Lara
za zobeke. To je pa čisto pravi zajček.