klepetka,saj si videla fotoaparat od Uroša na pikniku??No,s tako kamero lahko delaš take lepe slike,kot ima martinca v avatarju in em se javila za fotošuting,da pridemo k njim in mi Uroš Klemna poslika,pa da si jaz naredim tudi en super avatar.
Upam,da si kaj lepega našopingirala.
Pa seveda upam,da Marušo ne boli preveč in pridna da je šla pisat matematiko.Jaz ziher ne bi šla v šolo,kolikor se poznam
.Bi kar počivala in to ne samo en dan.In zdaj je že mimo klepetka,vse se je dobro izteklo in najbolje da ne podoživljaš več nezgode.
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Triš za ono slikico, ko si z očali, je moj slučajno prišel zraven, pa je komentiral: Kaj pa je te s toto narobe?
Tukaj sem se pa narežala

pravi Štajerc...
V službi sem bila 4 ure,bilo je kar vredu,tako da jutri spet.Ampak jutri so penzije in izgleda bo treba potegnit do 20h.Potem pa bom prosta naslednji teden in po moje cel oktober in do konca novembra.Potem pa spet pred 1.novembrom,da bodo lepi za na britof,kot se spodobi,kaj če te kdo vidi

.Pač tako je.No in potem ko mi poteče porodniška,pa bo šlo še bolj zares. Ampak do takrat še je malo časa.
intruder,katee,klepetka,hvala ker ste se danes spomnile name,kako pridno delam,moj otroček pa je brez mene...

Sem potočila par solzic ko sem šla,ampak saj se kmalu vrnem k njemu,pa sem hitro pobegnila pri vratih ven.
katarinas,
za 2.zobka.
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Intruder, kaj je to pipika?
dašabina,saj sem ti opisala citiranje različnih postov,misliš tako,kot sem to naredila jaz v tem postu?Če misliš to,potem sem ti napisala.
Sunny m.vi se pa trgatve tako izogibate kot midva s Klemnom

.Hvala da si me opomnila za mere,da jih pošljem mali pikici na mobitel.
piškamiška,tudi Klemen obožuje Fruchtzwergw,pa Monte in tudi Zdenka sir,kakor Neja od Sunny m.in tudi sadne kašice z jogurtom ali skuto ima rad.
Dala sem mu pa tudi isto pašteto kot sunny,sem jo sama jedla in mu malo odtrgam in mu dam,pa takoooo rad je.

sem se malo hecala,res si faca s temi špegli,kot da to nisi ti.
mml,dobrodošla nazaj iz toplih krajev.
Golobček,super da se stanje počasi izboljšuje in normalizira,zelo zelo sem vesela zaradi vas.Zdaj pa še samo malo in kmalu bo tvoja Nina skakala okrog.
intruder,jaz sem zadnjič tudi naredila Etin prebranec,dva dni sva ga jedla,ker sem naredila kar dva,tako da nisem rabila dva dni kuhat,najbolj hecno pa je da mojemu sploh nisem povedala,da je iz konzerve.Res smo bili vsi navdušeni kako sem ga zadela.
Vida si pa res zrihtala za fotografiranje,jaz bom kasneje tudi eno slikico prilepila ki sem jo prej naredila,samo jo moram še naložit.
sani,pozdravljena.

za zobek,sem te res pogrešala,ker si fajn punca,res. Javi se večkrat,pa saj nič ni če nimaš kaj povedati,jaz tudi včasih nimam pa vseeno napišem post,toliko da se oglasim in pozdravim.Mere pa tudi ti pošlji mali pikici po SMS-u,če imaš tel.št.ker ne more vsega prebrati.
klaja,krasne slikice tvojih dveh princesk si naredila,sploh mi je všeč tista v košari.Pa vidim,da ne samo meni.
ursalara,
za nov zobek.
limma,ah,moja frizura...vsak teden mamo nasekiram,da mi pride lase uredit,saj odkar sem se z dolgih las postrigla,si niti v sanjah ne delam frizure sama.Dan v službi...je bil kar fajn,proti pričakovanju.