Danes smo imeli pa "prvo nezgodico"
- Lara je skakala v posteljici in mahala z glavco gor in dol in se potem z vso silo zaletela v rob posteljice, najprej je obmirovala potem pa v hud
. Pogledam rob posteljice in vidim malo odkrušeno in takoj mi je bilo jasno, da je s svojim komaj zraslim zgornjim zobkom z vso silo priletela v rob...seveda se ji je takoj ulila kri, še jaz sem bila potem vsa krvava
Mislim, da si je malo prebila ustnico znotraj in malo dlesen. Ampak je potem brez problema spila mleko in namesto da bi šla spat, je ona šla skakat na isto mesto kjer se je prej udarla
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
katarinas fajn, da treniraš za dvojčke...mogoče pa bsta kdaj
Menda ne

...ampak fora je v tem, da imamo v familji po fotrovi strani polno dvojčkov
Saj je bil ta fantek kar priden, res ni tako zahteven, ampak vseeno jaz nisem mogla zraven kaj prida naredit...so pa iz njegove družine zelo revni in so ga komaj obdržali, mi smo jim veliko pomagali tudi z oblekami in podobnim...sam je fora zdaj ko bi ga pa skoz k nam vozili v varstvo (njegova mamica je še v šoli, stara mama skoz dela, stari ata naj bi tud skoz delal)

No saj zastopte ne, sej ga ni problem kdaj pa kdaj popazit, ampak oni so se zdaj kar navadili...se mi pa fantek vseeno smili
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
vprašanje: če katera daje instant čaje...kako dolgo je ta za pit? In kako je s tak skuhanimi?
Ne kaj točno misliš s tem kako dolgo

Misliš če lahko stoji en dan...? Jaz ji skoraj vsakič naredim svežega (kupljenega), ni pa tudi nič hudega če stoji čez noč in ga potem drugi dan spije.
Kadar pa kuham kompot mi pa ponavadi kar skisa, ker Lara sploh ne pije rada in potem mečem stran....
Ne vem, če sem ti sploh prav odgovorila, ker nisem dobro razumela vprašanja
AJDA HAPPY BIRTHDAY