Draga moja suzi....sedaj pa posluš oz pazljivo beri napotke stare prekaljene mačke...
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Jaz imeti eno vprašanje:
V petek imam prvi posvet. Pa me zanima ali naj bom pripravljena, da bom sedela tam par ur ali se držijo ure ki ti jo dajo? Pa kam moram to it? Tja kjer sem šla za UZ za laparo in bila potem tud operirana?
Ob uri, ki si naročena (lahko tud par minutk prej) moraš biti v sprejemni pisarni v Leonišču (I. nadstropje naravnost). Tam se vpišeš in poveš, da si za dr. Drobniča. Ker še nisi bla pr njem moraš imeti napotnico, na podlagi katere tudi dobiš zelen kartonček. Ko te tam popišejo te bodo poslale v istem nadstropju na levo, zadnja ambulanta levo (ob balkonskih vratih). In tam počakaš, da te sestra pokliče. Jaz ponavadi nisem nikoli čakala več kot 10 minut. Tvoj gre lahko tud s tabo zraven.
Sestra v ambulanti te malo popiše (ZM, koliko časa že delata na ipd). Potem pa greš k dr.. Sam posvet mine (vsaj meni se zmeraj tako zdi) zelo hitro. Pogleda vse izvide (če imaš kakšne, ki jih on nima jih prinesi!) in pač pove, kako naprej. Svetujem ti, da ga tam povprašaš vse, kar ti ni jasno. Sicer na dolgo in široko sam od sebe ne razlaga, če ga pa vprašaš pa vse prijazno obrazloži.
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Moj
imeti eno vprašanje: koliko časa naj se posti pred spermiogramom? Pa kje je to?
hmmm...mislim, da v navodilih piše 2-3 dni (nisem pa ziher). Sem pa enkrat brala pri Pušenjaku, da se pri zdravem moškem obnovijo plavalčki (al zaloga

) prej kot v 24 urah. Spermiogram se dela v istem nadstropju kot imaš ti pregled (nekaj vrat prej). Postopek za čekiranje pa je identičen tvojmu.
Evo, ta lekcija sedaj pa je bla čisto učiteljska....poljudno poučna....

....
In še na konc.....če pa ti še kaj ni jasno pa veš kako me dobiš....sicer bom pa isti dan strašila tam tud jaz in se itak vidmo, kajne?