cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

08.10.2008, 20:19

clock-img

miska73

pencil-img

4167

lenna, naših druženj zaenkrat še ni bilo.
Sicer dogovori za klomifensko srečanje potekajo že tam nekje od februarja.

Povod, da se tokrat dobimo, pa je, da je naša nfka noseča in časti.

clock-img

08.10.2008, 20:21

clock-img

neela

pencil-img

2128

Oj.....se pravi, da bo padel ponedeljek?!?!? Bomo že začetek tedna zafurale in priklicale vsaj točo, če ne tud sneg???? user posted image user posted image user posted image ...No, torej - jaz PRIDEM! Vsaj dva okusa sladoleda sta MOJA!!!!! user posted image user posted image

clock-img

08.10.2008, 20:25

clock-img

miska73

pencil-img

4167

O neela, si le pršla pogledat. Sem te vmes zasledila na IUI temi...

clock-img

08.10.2008, 22:15

clock-img

neela

pencil-img

2128

Ja miška....saj ponavadi grem pogledat IUI-jevke in klomifenke....ostalo pa bolj švoh, ker me ponavadi cajt baše...

clock-img

09.10.2008, 06:12

clock-img

Anonimen

Dobro jutro.

fargi, še vedno ne vem v kateri temi je fajt. user posted image  aja, pa itak da boš špricala rekreacijo.. Sej bomo pojedle par tortic, pa boš potem drug teden imela večjo voljo.user posted image

miška, predlagam, da prideš oblečena v rdeče sp. perilo - te bomo najlažje prepoznale. user posted image

punce, super ste. Komaj čakam ponedeljek, čeprav se jih ponavadi raje izogibam. user posted image  aja, še to: kje user posted image  je zvezda??

clock-img

09.10.2008, 07:48

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Tista tema je  tule
Zvezda je pa čisto v centru na Wolfovi.
Pojdi na zemljevid.najdi.si in odtipkaj notri ključne besede "ljubljana zvezdica wolfova".

clock-img

09.10.2008, 08:17

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Skuštranka
Še enkrat ... tema je http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3233589

< Sporočilo je popravil miska73 -- 9.10.2008 8:18:26 >

clock-img

09.10.2008, 09:07

clock-img

Anonimen

miška, hvala. user posted image

clock-img

09.10.2008, 09:08

clock-img

Anonimen

aha, že vem kje je Zvezda. Tam zraven kongresnega, na vogalu, ne?user posted image  100x sem že šla mimo, sam nikol nisem pogledala kaj je to za ena kavarna.user posted image

clock-img

09.10.2008, 15:52

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

ojla....kako ste? bemtiš kok mene jezi k se ene zdej delajo tanajvečje žrtve na svetu, pa sem rekla samo to da me moti da se odpira nova tema za novo vprašanje...še zlasti če so si vprašanja kolikor toliko podobna in postavljena v roku dveh dneh. samo to in nič drugega nisem rekla! tole bom pa tud tja prekopirala....user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

09.10.2008, 15:54

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Fargi... He, he... če vaju ne bi z lučko poznala...
sem danes zvedla, da si živčke hladite tu gor na RR...user posted image user posted image user posted image

Dej, pust jo pr mir. Ni vredno.

clock-img

09.10.2008, 15:58

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

sej sem se poslovila od NJENE teme...user posted image user posted image user posted image

znam bit tud fejst žleht...še dobro da se znam nazaj držat...ne bi rekla, če bi ji res ne vem kaj naredila no...

ah...never mind....

clock-img

09.10.2008, 18:12

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ciao moje zlate prijateljice, končno smo dobili internet in sem vas prišla malo pozdravit, res me ni bilo že dolgo goruser posted image
kako ste mi ve in je kej novegauser posted image -je kakšna user posted image  nova med vami?user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bila prvega v Leonišču z vsemi papirji-izvidi in Dr.Pinterjeva mi je rekla da ne rabim več nič, razen še enkrat hormonske preiskave, ker morajo biti zelo sveže in v postopek grem v par mescih-saj tako mi je rekla, bomo videli, upam da čim prejuser posted image user posted image user posted image
Več bom vedela 12.11, ker bojo izvidi in takrat mi bo vse točno znala povedat!
Ful sem vas pogrešala resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2008, 19:38

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

BEBIII, dobrodošla spet med nami, v civilizaciji.

Da ti kar jaz povem zelooo veselo novico: nf je srečka user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  In to še čisto sveža.

Zate pa držim pesti, da bo postopek kmalu tu in potem ma da se pridružiš user posted image . Jaz že navijam. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

09.10.2008, 19:40

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Fargi... He, he... če vaju ne bi z lučko poznala...
sem danes zvedla, da si živčke hladite tu gor na RR...user posted image user posted image user posted image

Dej, pust jo pr mir. Ni vredno.

user posted image  Čakaj, da naju vidiš še v živo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Takrat šele izgledava kot pravi teti Pehti.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mah enkrat sem si mogla dat duška in kdaj tudi povedat, da takih tem ne prebavljam, sem bila že dobri dve leti ves čas tiho.

Obljubim, da bom zdaj sept pridna punčka. user posted image

clock-img

09.10.2008, 21:00

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

neeeeee, ne bit pridna punčka!!!! mi je tok fajn k nismo več tiho...pa še kateri bi morale tasvoje povedat...njej pa res!!!

jst bi Shuko na naše srečanje povabila...če lahko seveda...nf, a lahko?

clock-img

09.10.2008, 21:13

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

neeeeee, ne bit pridna punčka!!!! mi je tok fajn k nismo več tiho...pa še kateri bi morale tasvoje povedat...njej pa res!!!

A se mi lahko malo svita, kdo j ta ena? S... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja Shuka je tud ena fina dečva, pa še moja sokrajanka. Jaz sem na desnem bregu on pa na levem bregu porodnišnice. user posted image   Pa res ne bi bilo slabo, da pride na srečanje. Jo jaz lahko peljem. user posted image

clock-img

09.10.2008, 21:17

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

A se mi lahko malo svita, kdo j ta ena? S... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

hmmmmm, kako veš?!!!user posted image user posted image user posted image

ja, jst bi jo rada spoznala...user posted image

clock-img

09.10.2008, 21:23

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

hmmmmm, kako veš?!!!user posted image user posted image user posted image

A se nismo v petek o njej zgovarjale?

clock-img

09.10.2008, 21:46

clock-img

miska73

pencil-img

4167

BEBIII user posted image ful smo te pogrešale.

Glede fosilk je situacija takale:
Nfka je noseča.
Miška (jst) sem v postopku IVF.
Lučka bo v ponovnem postopku IVF novembra.
Fargi in neela čakata na IUI. Saj res, kako kaže vama punci.
Skuštrana suzi se še vedno bori s Klomifenom, ampak ga bo imela vsak čas poln kufer.

Tole je bilo malo po domače iz glave... upam, da nisem kej preveč falila

clock-img

09.10.2008, 21:47

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Čakaj, da naju vidiš še v živo. Takrat šele izgledava kot pravi teti Pehti.

Komaj čakam, čisto zares.

Ja, ja, jst bi tudi rada šuko spoznala.

clock-img

09.10.2008, 21:47

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

No, mene sedaj 2 dni ne bo, grem mal naokoli, se potepat s sotrpini in sotrpinkami iz službe. Gremo malo pogledat kako sonce sioje na morju. Lepo se mejte, se kaj beremo in tipkamo v nedeljo, če ne pa v ponedeljek se vidimo!!! (sem mogla zakričat, da me boste vse slišale user posted image )

clock-img

09.10.2008, 21:48

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

miška, en user posted image  zate, k si tak fajna punca.

clock-img

09.10.2008, 21:49

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Čakaj, da naju vidiš še v živo. Takrat šele izgledava kot pravi teti Pehti.

Komaj čakam, čisto zares.

Jaz tudi. user posted image

clock-img

09.10.2008, 21:55

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

miška, en user posted image  zate, k si tak fajna punca.

user posted image zdaj mi je pa nerodno. En velik poljubček zate lučka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem