writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

02.11.2008, 08:14

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ne ne...nič še ni prstana na spregled...

sem pa mojmu dala tole zdej za prebrat in me je objel in mi rekel, da vas bom kmalu lahko povabila na dekliščino!!!!user posted image

Uuuuuuuu, aaaaaaa, iiiiiiii user posted image user posted image

A potem moram jaz tud mojmu pokazat? user posted image

clock-img

02.11.2008, 08:15

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Miška, kako kaj kaže danes? Si mi ves čas v mislih.

clock-img

02.11.2008, 08:20

clock-img

neela

pencil-img

2128

Dobro jutro čvekice! Pobiram naročila za user posted image ...

Ja miška, tud jaz veliko veliko mislim nate....kako si? Kaj se dogaja? Reci, da se je krvavitev ustavla prosim!!!user posted image

clock-img

02.11.2008, 08:21

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Fargi, da nas nebo prevečuser posted image user posted image user posted image

...me prav briga, jaz bom v prvi vrsti, pa če je Fargi všeč ali pa ne...user posted image user posted image user posted image ...lučka, ti tudi, kajne???

clock-img

02.11.2008, 08:30

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: neela

...me prav briga, jaz bom v prvi vrsti, pa če je Fargi všeč ali pa ne...user posted image user posted image user posted image ...lučka, ti tudi, kajne???

Jaz tudi, jaz tudi. To sploh ni vprašanje. 

clock-img

02.11.2008, 08:45

clock-img

neela

pencil-img

2128

lučka, kaj kaj počenjaš? Spet sama?

jaz sem danes čisto v preobrazbenem feeling-u....iz želvice zopet nazaj v hippo-ta....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 2.11.2008 8:47:09 >

clock-img

02.11.2008, 09:24

clock-img

lenna

pencil-img

234

Neela, se še lahko priporočim za kavo? Sem žal zamudila vašo jutranjo kavico. Nova oblekica?

Ja zgleda da bo drugo leto en kuuuup porok.
Dons je pa tak lep sonček, sem bla že pridna in sem rože z balkona pospravlauser posted image user posted image . Tale deževje jih je čist uničuuser posted image  

Fargi, ti pa kar obdrži tisti tvoj namešek, bi ga bilo škoda.

Miška, sporoči kako je s tabo

clock-img

02.11.2008, 10:49

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Jaz tudi, jaz tudi. To sploh ni vprašanje. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

02.11.2008, 11:44

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

neela, za enkrat še uživam v družbi dragega in seveda sončkauser posted image , ki naju greje (uf, kako pocukranouser posted image ), zvečer pa hom laone, ker ima že trening.

Fargi  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

miška, kao kaj? Nas skrbi.

lenna, zdaj ko je sonce se lahko vsedeš na motor in malo odpelješ v neznano. user posted image  jaz bi se najraje kar res. Grem po 9 dneh jutri v službo, bom padla v gužvo. En otrok pride na uvajanje, pa še kar (samouser posted image ) 2 praktikantki so midali. Ja je treba kar nahitrco spet splavat.user posted image  

nf, a sta uživala na dopustu. Mal vaju je gotovo vreme hecal, no sta se pa vsaj lahko mal več posvetila drug drugemu. user posted image  Sam, da daš lahko možgane na off, pa je. te pa čaka kar nekaj stran za prebrat.

Pa suzi bo tudi že zjutraj v službi imela veliko dela, če ne drugega bo mogla pa nas prebrat, vse novice pa to.

Matejčika, so se pri tebi bolečine umirile?

Jaz grem pa danes spet mal na stimulacijo, grem nečaka spet mal pestvat.user posted image

clock-img

02.11.2008, 14:48

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

miška :ne obupaj prehitro in ne daj se ji.Lahko da je kot je napisala lučka

Vas moje klomifenke pa vse lepo pozdravljam in vam pošiljam za srečo vsaki enga user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

02.11.2008, 17:21

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Malo manj me boli kot včeraj, Lučka.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

02.11.2008, 17:35

clock-img

neela

pencil-img

2128

Alo klepetulje!! Kje ste???? Dajmo spet kakšno hudo intelektualno debato na plano!!! user posted image
Medva sva prišla domov iz martinčkanja na sončku. Sedaj pa priprave na jutrišnji pondelk...user posted image ....user posted image

clock-img

02.11.2008, 17:48

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

neeeee, nočem pnedeljka!!!!!

hej, lučka, kdaj praznujemo? da ti lahko še v živo voščimo!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

02.11.2008, 18:05

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

neeeee, nočem pnedeljka!!!!!

hej, lučka, kdaj praznujemo? da ti lahko še v živo voščimo!!!

Zaradi mene lahko naslednji teden. Samo povejte kdaj. jaz edino v četrtek ne morem, ker grem že s puncami z rekreacije ven - jih moram tud počastit, če že igrala ne bom (pa kmal se nam šolska liga začne user posted image ).

No, povejte, lahko v petek. Katera je za?

p.s.
neela, si pa seksi zadnje čase.user posted image

clock-img

02.11.2008, 18:06

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Drgač pa ponedeljek, fuj fej. Morm še pripravo vsaj za jutri napisat, če ne kar za cel teden.user posted image

clock-img

02.11.2008, 18:15

clock-img

neela

pencil-img

2128

Drgač pa ponedeljek, fuj fej. Morm še pripravo vsaj za jutri napisat, če ne kar za cel teden.user posted image

user posted image ...priprave? vrtčkarji? ....a priprave na ples račk???...user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2008, 18:16

clock-img

neela

pencil-img

2128

p.s.

...pink is my colour....user posted image

clock-img

02.11.2008, 18:26

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image ...priprave? vrtčkarji? ....a priprave na ples račk???...user posted image user posted image user posted image

Priprava na delo. Ja, tudi mi se delamo, da smo v šolstvu, pa da se kaj tudi učimo. user posted image

Se pa zna zgodit, da še kakšne račke zaplešemo. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

02.11.2008, 18:26

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

p.s.

...pink is my colour....user posted image

uuuuuuuuu user posted image

clock-img

02.11.2008, 18:33

clock-img

neela

pencil-img

2128

hmmmm....lučka, danes si mi pa resna..user posted image ..nič kaj ne trzaš na moje provokacije, a? Jaz te pa tako rada malo špikam....user posted image

clock-img

02.11.2008, 18:36

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce jaz sem čisto out.Se mi vlečejo dnevi,ko en velik user posted image .Še dva dni in bom 28.dan od prejšnje M pa se mi še zdi cela večnost.Mam pa čudne znake non stop sme na wc joj punce,kaj bi dala da bi končno bil spet en velik + in,da bi lahko veselo novičko povedala dr.Zornu 20.11 v LJ.Držite pesti,navijajte za naju.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

02.11.2008, 18:36

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

hmmmm....lučka, danes si mi pa resna..user posted image ..nič kaj ne trzaš na moje provokacije, a? Jaz te pa tako rada malo špikam....user posted image

Trzam, trzam....sam se kontroliramuser posted image  user posted image  user posted image

Ma, mal sem na RR, mal za službo delam (pa bom kmal oboupala, ker se mi ne sa user posted image ).

Drgač ti pa manjka okol vratu še kakšen sekcs šal iz roza puha (perja)user posted image  user posted image  user posted image  pol bi me pa zapeljala do konca in nazaj.

clock-img

02.11.2008, 18:38

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce jaz sem čisto out.Se mi vlečejo dnevi,ko en velik user posted image .Še dva dni in bom 28.dan od prejšnje M pa se mi še zdi cela večnost.Mam pa čudne znake non stop sme na wc joj punce,kaj bi dala da bi končno bil spet en velik + in,da bi lahko veselo novičko povedala dr.Zornu 20.11 v LJ.Držite pesti,navijajte za naju.

LP Mojcauser posted image

Oh, nič bat. Čakanje naredi mal bolj vzburljivo vzdušje. Jaz sem 3 dan po ET, jutri bo en teden po punkciji, pa se mi vse fučka. Če bo bo, če ne pa gremo jovo na novo. Ne preveč računat pa štet, ker matematka pa spet ni tako zelo zanimiva. user posted image

ne mi zamerit, ampak mene hec pokonc drži.user posted image

clock-img

02.11.2008, 18:40

clock-img

neela

pencil-img

2128

tako se govori lučka...user posted image ....tako te imam rada!!! Na tak način je življenje bolj sočno....

Sulfinija, valda da navijamo vse klomifenke tud zate! V 'čakalnih' dnevih pa se poskušaj čimbolj zamotiti z raznimi opravili, športom, hobiji ali pa samo s kakšno kavico z dobro prijateljico.

clock-img

02.11.2008, 18:41

clock-img

neela

pencil-img

2128

Oh, nič bat. Čakanje naredi mal bolj vzburljivo vzdušje. Jaz sem 3 dan po ET, jutri bo en teden po punkciji, pa se mi vse fučka. Če bo bo, če ne pa gremo jovo na novo. Ne preveč računat pa štet, ker matematka pa spet ni tako zelo zanimiva. user posted image

ne mi zamerit, ampak mene hec pokonc drži.user posted image

...I'm copy paste system....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem