writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

04.11.2008, 19:55

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: neela

...vidi ovo.... http://govori.se/video/akademija-murko/akademija-murko-nadimki/

A potem sem jaz konj, ker se za mano praši? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kolk sem se pa zdej nasmejala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2008, 20:03

clock-img

neela

pencil-img

2128

ja, kaj takega pa še ne no.....ampak - piše pa govori pa se o njem....user posted image

clock-img

04.11.2008, 20:04

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

A potem sem jaz konj, ker se za mano praši? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

neee....me smo kravice, ne konji....btw: meni je nekdo sunil v službi tisto našo šalčko.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2008, 20:08

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

neee....me smo kravice, ne konji....btw: meni je nekdo sunil v službi tisto našo šalčko.....user posted image user posted image user posted image

A ja? Lump. Čaki, da ga dobim v roke.

Naš kravco.user posted image

A veš, da mam jaz ene nogavice, kjer je gor krava in piše Muuuu. (gor na nartu je to naraisan). In to so moje nogavice za srečo. Sem jih imela za punkcijo, jih hitro oprala in potem še za ET. Kaj si j ata Reš mislil, da mu hočem kaj povedat.user posted image

clock-img

04.11.2008, 20:14

clock-img

neela

pencil-img

2128

uuuu....štumfki muuuu....user posted image ....kaj si je Reš mislil? Saj si ni nič mislil, ker moški največkrat itak takih stvari ne opazijo. Če pa še prinašajo srečo - potem pa jih jaz tud prala ne bi....user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2008, 20:17

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Neelaaaaaa, pa ne naše šalčke! še eno ti bom kupila!!!

Lučka, se te štumfke si mela obute ko smo se v zvezdi dobile!!!

ej tegale bruhkota (MD) pa tud pogledat ne morem....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

04.11.2008, 20:21

clock-img

neela

pencil-img

2128

oooo....yeah.....triperesna deteljica na prvem tiru.....user posted image ...

clock-img

04.11.2008, 20:24

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

ampak tale je pa totalen....da ne rečem kaj...jst kr pike dobim ko ga slišim!!! pa na prvem delu je ful kao zrihtan...pol ga pa v noge pogledaš...kaj ima obuto...za crknit!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

04.11.2008, 20:26

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ampak tale je pa totalen....da ne rečem kaj...jst kr pike dobim ko ga slišim!!! pa na prvem delu je ful kao zrihtan...pol ga pa v noge pogledaš...kaj ima obuto...za crknit!!!

a ti si pa kr še pri tem 'slavčku'?....hja, točno to je meni padlo v oči....hudi frajerček v pufastih copatkih.....user posted image ..

clock-img

04.11.2008, 20:27

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

a ti si pa kr še pri tem 'slavčku'?....hja, točno to je meni padlo v oči....hudi frajerček v pufastih copatkih.....user posted image ..

user posted image

clock-img

04.11.2008, 20:28

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

oooo....yeah.....triperesna deteljica na prvem tiru.....user posted image ...

user posted image

clock-img

04.11.2008, 20:29

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Kaj je zdaj, a za petek velja? Jaz rabim velik smeha, poziivne ljudi .....

clock-img

04.11.2008, 20:33

clock-img

neela

pencil-img

2128

meni je kul....

clock-img

04.11.2008, 20:48

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

meni je kul....

user posted image

clock-img

04.11.2008, 20:54

clock-img

neela

pencil-img

2128

....ojoj, kako smo zgovorne....user posted image ...potem pa jaz mrknem spat, ve pa navali narode čvekat, a?...user posted image

clock-img

04.11.2008, 20:59

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Kolk sem se pa zdej nasmejala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je zlo žal... ampak se mi tolk grauža, da ne morem pogledat tistega videa... vam bom verjela na besedo.

clock-img

04.11.2008, 21:01

clock-img

miska73

pencil-img

4167

A pol je zmenjeno za petek? Kdaj in kje? A sem vabljena? user posted image

clock-img

04.11.2008, 21:02

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Men je zlo žal... ampak se mi tolk grauža, da ne morem pogledat tistega videa... vam bom verjela na besedo.

Sej men je tud bjek, ampak nasmejim se pa do solz. Ker ne morem verjet, da je lahko kdo tako neumen, da se ima za tako dobrega,... Je revček

clock-img

04.11.2008, 21:04

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

A pol je zmenjeno za petek? Kdaj in kje? A sem vabljena? user posted image

.

Itak, da si vabljena. Zaradi mene lahko spet na istem mestu (Zvezda) al pa v City Parku (mehiška) tam okoli 18h. Mislim, da bomo tam pred City parkom lažje in zastonj (ja, sm gorenjkauser posted image ) parkirale, pa na voljo imamo mehiško, pa slaščičarne,...

clock-img

04.11.2008, 21:04

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

....ojoj, kako smo zgovorne....user posted image ...potem pa jaz mrknem spat, ve pa navali narode čvekat, a?...user posted image

A si šla že spat?

Da naumo zdej pa na veliko začele klepetat.  user posted image

clock-img

04.11.2008, 21:06

clock-img

neela

pencil-img

2128

No, no....malo podkuriš, pa hitro podgance pridejo na plano.....user posted image user posted image user posted image ....
Valda, da prideš tud ti, miška. Pa ja, da bomo v istem formatu k zadnjič.... Saj bomo dale titovo pionirsko zaobljubo, da bomo me tri cvetke (Fargi, lučka in jaz) bolj držale jezik za zobmi......

clock-img

04.11.2008, 21:08

clock-img

neela

pencil-img

2128

...ja sevede....potem pa svizec zavije čokolado.....user posted image user posted image user posted image ...

aja, jaz bi tud raje citypark - mehiško in tisto tuno tortillo z rižekom.....mljask....

clock-img

04.11.2008, 21:12

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

...ja sevede....potem pa svizec zavije čokolado.....user posted image user posted image user posted image ...

aja, jaz bi tud raje citypark - mehiško in tisto tuno tortillo z rižekom.....mljask....

Ja, ja mehiška. user posted image

clock-img

04.11.2008, 21:14

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Saj bomo dale titovo pionirsko zaobljubo, da bomo me tri cvetke (Fargi, lučka in jaz) bolj držale jezik za zobmi......

A ti to resno? user posted image

Ne vem, mene mal razganja.user posted image

clock-img

04.11.2008, 21:15

clock-img

neela

pencil-img

2128

ja, kaj nisi prebrala drugi del odgovora.....za pikcami????

Ej, kje dobiš te hude smeškote????

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem