writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

20.11.2008, 18:00

clock-img

neela

pencil-img

2128

lenči, mislim, da moraš iti itak najprej v s. 105 da te potem naprej pošljejo na krvni test. Če si imela 7.11. IUI se mi zdi, da je še prekmalu delati test....meni v navodilih piše 17. dan po IUI-ju. Jaz bi šla na tvojem mestu delat test v pon., 24.11.. Bo vsaj ziher...user posted image Držim pesti, da ti rata!!!! user posted image

clock-img

20.11.2008, 20:54

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Fargesia

...le kdaj bo sonce spet posijalo?

...jebentiš Fargi, če kmal ne boš dala malo bolj optimističnega slogana!?!?!? user posted image

je zdej kej bolš?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

20.11.2008, 21:08

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Fargesia

...jebentiš Fargi, če kmal ne boš dala malo bolj optimističnega slogana!?!?!? user posted image

je zdej kej bolš?!

Zdaj je pa tanartaboljš. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.11.2008, 21:13

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sem popapcala prvo tableto klomifena...

clock-img

20.11.2008, 21:16

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To mi delaj, akcija!user posted image

clock-img

20.11.2008, 21:19

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

kako si?

a veš da mava na isti dan UZ!?

clock-img

20.11.2008, 21:33

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

kako si?

a veš da mava na isti dan UZ!?

V redu. Sem bolj na izi, k bi čez dan spala, ponoč pa okol hodila.user posted image

A na isti dan mava UZ? To bo en tako lep dan, jaz že vem. Verjemi mi.user posted image

clock-img

20.11.2008, 21:39

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

ti boš lepe stvari zvedela! men bojo pa povedal kok so folikli veliki...pol bom morala pa čez 2 dni spet pridt...user posted image

clock-img

20.11.2008, 21:56

clock-img

S1902

pencil-img

74

ojla punce, vidim da ste se super zabavale na srečanju, bi jaz tudi prišla a imam do lj skoraj 2 uri vožnje in mi je to predaleč.

vam moram povedat da sem v petek zvečer dobla user posted image  in sem bla prav vesela, saj upam da je cista res izginila z M kot je rekel G.

lepo se imejte, vas berem spet jutri. pa pa 

clock-img

21.11.2008, 06:17

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Dobro jutro punce. user posted image

ti boš lepe stvari zvedela! men bojo pa povedal kok so folikli veliki...pol bom morala pa čez 2 dni spet pridt...user posted image

No jaz bom skakala do stropauser posted image , ti p boš rekle, a toliko lepih foliklov, saj čez dva dni bodo p še bolj veliki.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: S1902

ojla punce, vidim da ste se super zabavale na srečanju, bi jaz tudi prišla a imam do lj skoraj 2 uri vožnje in mi je to predaleč.

vam moram povedat da sem v petek zvečer dobla user posted image  in sem bla prav vesela, saj upam da je cista res izginila z M kot je rekel G.

lepo se imejte, vas berem spet jutri. pa pa 

No, upam, da je cista izginila z user posted image . Veš ponavadi je vedno tako, meni se je tudi skupaj z M sčistila tudi za drobno pest velika cista. Tako, da nič naj te ne skrbi.user posted image
Za srečanj pa res škoda, ker me smo res vse mal čez les, ampk v dobrem smislu.user posted image

clock-img

21.11.2008, 09:13

clock-img

soncek_25

pencil-img

388

Drage moje klomifenke dobro jutro!
Zopet se oglašam in rabim vašo pomoč, oziroma nasvet. Sigurno se je kateri že dogajalo kaj podobnega. V oktobru sem bila prvič na klomifenu, 5 dni po zadnji tabletki sem bila na UZ, kjer se je videlo, da je bila ovulacija (kao nekja ur nazaj), tisti dan me je samo mičken špiknilo v jajčnikih in to je bilo vse. No, ker ni bilo rezultata sem začela z drugo škatlico in ovulacija bi mogla, glede na prejšnji mesec bit v sredo. V ponedeljek me je kar močno začelo špikat in sva pridno user posted image , prav tako v torek. No sedaj je pa že petek in me še kar špika in tišči v spodnjem delu trebuha, sem napihnjena in občutek imam, da me skoz tišči na wc. Gre mogoče za hiperstimulacijo? Čeprav se mi ne zdi to tolk verjetno, glede na to, da punce v takem primeru bolj boli. Ne vem...

Upam, da ste razumele in da nisem preveč zakomplicirala. Sem razmišljala koga naj vprašam in na koncu ste mi seveda ostale veuser posted image

Pozdravček.

clock-img

21.11.2008, 09:16

clock-img

Anonimen

Mogoče si pa ta mesec boljše reagirala na K in imaš več foliklov.

Aja, pa dobro jutro!! user posted image  

Upam, da imate druge danes tudi tako lep dan, kot jaz!!!user posted image

clock-img

21.11.2008, 09:55

clock-img

nf

pencil-img

1164

Skuštranka, jaz seveda svoj glas oddajam za Ribičevo user posted image  Treba je podpirati svoje!
Fargi user posted image  user posted image  in kaki so klomifenčki, jamjam? user posted image
Punce jaz pa opažam, da samo smetimo temo, sploh se nobeni ne ljub pogovarjat o klomifenu, samo naše lapamo. user posted image
Aja Soncek, razen če te bo res bolelo, pomoje ni razloga za paniko. Bodi srečna, če te špika, to so toliko večje možnosti, da dejansko ovuliraš.

clock-img

21.11.2008, 10:41

clock-img

pin

pencil-img

357

Jaz bi dodala nekaj glede klomifena. Mene ni nič bolelo, sluz je bila prisotna 3 dni (vlekla se je 6 centimetrov in je bila končno kot beljak - tisti ta gosti del) Med jemanjem K sem se počutila super, zadnje dni pa mi zatekajo noge (malo). Naslednjo sredo pričakujem user posted image  ali pa user posted image . Špikalo me pa nikoli ni nič, vseh 18 let user posted image .

Ima katera moje izkušnje?

clock-img

21.11.2008, 10:42

clock-img

pin

pencil-img

357

Papcam pa samo 1/2 tabletke na dan (Dr.Reš)

clock-img

21.11.2008, 12:36

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Jaz pa začnem v nedeljo. Kakšni občutki?

clock-img

21.11.2008, 13:15

clock-img

Anonimen

tecnobica, ne tok razmišljat o tem. Pač v nedeljo vzemi tableto in nanjo pozabi. Ne išči znakov, ker te itak najdejo.

Vsem želim en lep vikend!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2008, 13:17

clock-img

lenna

pencil-img

234

lenči, mislim, da moraš iti itak najprej v s. 105 da te potem naprej pošljejo na krvni test. Če si imela 7.11. IUI se mi zdi, da je še prekmalu delati test....meni v navodilih piše 17. dan po IUI-ju. Jaz bi šla na tvojem mestu delat test v pon., 24.11.. Bo vsaj ziher...user posted image Držim pesti, da ti rata!!!! user posted image

Sem šla danes po nova zdravila, ker se mi zdi da me bo user posted image  obiskala čez vikend. Sm bla pa tud v lab. pa ni nič videt (na urinu) da bi bla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da je samo prezgodaj za test.  Amapk dokler ne pride, se ne dam.

Mam pa zdaj nova zdravila- Puregon al neki tazgauser posted image  

clock-img

21.11.2008, 13:20

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Jaz pa začnem v nedeljo. Kakšni občutki?

kot vsakič ko jem klomifen...ni jih!user posted image

no taprve dvakrat izvzamem....

clock-img

21.11.2008, 17:20

clock-img

KulGirl

pencil-img

204

Punce a kaj veste ob kateri uri zjutraj se lahko že pojavim v stari porodnišnici za UZ? Od kdaj laufa sprejemna pisarna?

Včeraj sem popapala zadnjo tabletko v mojem prvem ciklusu in sedaj sva ful pridnauser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

21.11.2008, 17:58

clock-img

neela

pencil-img

2128

Fargesia

je zdej kej bolš?!

no, no....saj si pridna....končno tud ti kdaj ubogaš druge....user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2008, 17:59

clock-img

neela

pencil-img

2128

Mater smo pa zadnje čase zgovorne?!?!? Kje ste pupe, kaj ste vse jezik pustile v Rustiki????
Dajmo kakšno petkovo udarit, no!

clock-img

21.11.2008, 20:31

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

hi hi, nobena te ne uboga!!!user posted image

clock-img

21.11.2008, 23:20

clock-img

neela

pencil-img

2128

hi hi, nobena te ne uboga!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....te bom že jutri za ušesa vlekla.....boš že vidla!!!

clock-img

21.11.2008, 23:23

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: lenna

Sem šla danes po nova zdravila, ker se mi zdi da me bo user posted image  obiskala čez vikend. Sm bla pa tud v lab. pa ni nič videt (na urinu) da bi bla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da je samo prezgodaj za test.  Amapk dokler ne pride, se ne dam.

Mam pa zdaj nova zdravila- Puregon al neki tazgauser posted image  

Nič sekirat...dokler ne pride je upanje. Hmmm...a v novem postopku imaš drugo terapijo??? Kako to???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem